Έξαλλοι στην κυβέρνηση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο!
11/01/2021 13:20
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έξαλλοι στην κυβέρνηση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο!

Ο πρώτος κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ιστορία που καμάρωνε για τον εαυτό του!

Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα στους πολιτικούς συντάκτες από υπουργούς αλλά και στελέχη της κυβέρνησης, που κυριολεκτικά έχουν ανέβει στα κάγκελα μετά από την εμφάνιση πριν από λίγο του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη!

Τα κυβερνητικά στελέχη δεν πίστευαν στα αυτιά τους ακούγοντας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κατά την έναρξη της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, να ξεδιπλώνει έναν ύμνο για το ταλέντο και τον χαρακτήρα του! «Αυτός είναι χειρότερος και από τον Μητσοτάκη», σημείωνε κορυφαίος πολιτικός συντάκτης προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, που λόγω των συνθηκών αναγκάζεται να γράφει ύμνους για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα στελέχη της.

Και βέβαια δεν είχαν άδικο όλοι αυτοί που τραβάνε τα μαλλιά τους ακούγοντας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να αυτοθαυμάζεται και να αυτοπαρουσιάζεται λες και είναι διαγωνιζόμενος σε ριάλιτι σόου. Αλλά και η αναφορά του για τους δημοσιογράφους προβλημάτισε, λες και ήθελε να τους καλοπιάσει για να μην τον κράζουν πολύ στις εφημερίδες και τα κανάλια.

Φαίνεται ότι αυτή η εμφάνιση του κυβερνητικού εκπροσώπου σε λίγες ώρες θα έχει γίνει Viral. Δεν λείπουν μάλιστα και τα πικρόχολα σχόλια, διότι μέχρι σήμερα ο νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος ως γραμματέας του πολιτικού σχεδιασμού του του Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε φτιάξει καλά τον μύθο του, αποφεύγοντας παντελώς την δημοσιότητα.

Πολλοί μάλιστα θυμήθηκαν την περιβόητη ρήση του «Γέρου της Δημοκρατίας», Γεωργίου Παπανδρέου, για τον στρατηγό Γρίβα Διγενή, όταν ο τελευταίος πολιτεύτηκε στην Ελλάδα: «Εδοξάσθη κρυπτόμενος και εγελοιοποιήθη εμφανιζόμενος»!

Πηγή: newsbreak.gr