Δόμνα Μιχαηλίδου: Μπέρδεψε το έπος του
28/10/2019 19:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δόμνα Μιχαηλίδου: Μπέρδεψε το έπος του '40 με τον ...εθελοντισμό

Τον πατριωτισμό με τον εθελοντισμό μπέρδεψε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, σε ανάρτησή της στο facebook με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Η κυρία Μιχαηλίδου, στο μήνυμά της που έγινε viral και έχει προκαλέσει πληθώρα σκωπτικών σχολίων από τους χρήστες των social media διαπιστώνει ...εθελοντισμό στο έπος του '40.


Ειδικότερα, έγραψε: «Χρόνια πολλά! Σήμερα η εθνική μας εορτή μας θυμίζει όσο ποτέ τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού. Με συγκίνηση θυμόμαστε τις θυσίες των παπούδων μας για την οικογένειά τους, την επόμενη γενιά, την πατρίδα τους. Θυσίες που διασφάλισαν σε εμάς ένα πλαίσιο καθημερινότητας όπου η προσφορά στο σύνολο ευτυχώς δεν απαιτεί βία και αίμα. Ας τους τιμήσουμε λοιπόν με τη σειρά μας υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο εθελοντισμός είναι όχι απλά κοινωνική προσφορά αλλά εθνική ευθύνη. "Είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου να δώσει πίσω στον κόσμο τουλάχιστον το ισοδύναμο αυτού που έχει πάρει απ’ αυτόν". Ζήτω η Ελλάς!» Δείτε την ανάρτηση της υφυπουργού στο Facebook:

Η διαπίστωση της υφυπουργού που ούτε λίγο, ούτε πολύ, μίλησε για ...εθελοντική συμμετοχή στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, προκάλεσε ...χαμό στο twitter με τους χρήστες να σπεύδουν να επισημάνουν το άκαιρο σχόλιο της Δόμνας Μιχαηλίδου.

Πηγή: protothema.gr