Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
08/10/2020 20:00
Του Αριστερού Ψάλτη
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν ξεχνώ ποιοι τσάκισαν και ποιοι στήριξαν τον φασισμό!!!

Με σύμμαχο την δικαιοσύνη η δημοκρατία νίκησε. Επιτέλους ο φασισμός οδηγείται εκεί που του αξίζει. Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Όμως όπως πάντα στην Ελλάδα της διαστρέβλωσης, πολιτικές δυνάμεις που στήριξαν τους νεοναζί προς εξυπηρέτηση ιδιοτελών πολιτικών σκοπών, επιχείρησαν να καρπωθούν την μάχη που έδωσαν οι πραγματικοί δημοκράτες για να συνθλίψουν το αυγό του φιδιού.

Θέλοντας έτσι να κοροϊδέψουν τον λαό μπας και ξεχάσει ότι ήταν αυτοί που άφηναν την Χρυσή Αυγή εκτός φυλακής τόσα χρόνια περνώντας παράλληλα νόμους για να πέσουν στα μαλακά όταν θα έφτανε η ώρα της κρίσης, επειδή οι ψήφοι της δεν... μύριζαν.

Ότι ήταν αυτοί που σε αγαστή συνεργασία με τους νεοναζί έριξαν την κυβέρνηση των αληθινών δημοκρατών που πολέμησαν για να τσακιστεί ο φασισμός, ανοίγοντας τον δρόμο σε νέα δυσβάσταχτα μνημόνια με αποτέλεσμα να αλυσοδέσουν την πατρίδα για τα επόμενα 100 χρόνια.

Πήραν όμως την απάντηση που τους αξίζει από τον λαό που έδωσε χθες βροντερό παρών για να υπερασπιστεί την δημοκρατία.

Ο οποίος κατέστησε σαφές εν τοις πράγμασι στους όψιμους δημοκράτες, πως δεν ξεχνά ποιος στήριξε τον φασισμό.

Καλό είναι από εδώ και στο εξής να θυμάται και ποιος τον τσάκισε.

Ώστε να μην επανέλθουν ποτέ στο προσκήνιο, ούτε οι νεοναζί ούτε οι λαϊκίστικες δυνάμεις που τους εκμεταλλεύτηκαν για να κατακτήσουν την καρέκλα της εξουσίας.

Διότι φανταστείτε πως θα ήταν η Ελλάδα σήμερα αν δεν την είχαν ταλαιπωρήσει με την παρουσία τους τόσο οι ακροδεξιοί όσο και οι ακροαριστεροί που μάταια πλέον προσπαθούν να αποδείξουν ότι ανήκουν στο συνταγματικό τόξο.

Δεν έπρεπε να υπάρξουν θάνατοι και να χρειαστεί η παρέμβαση της δικαιοσύνης προς διασφάλιση της αυτονόητης προστασίας της δημοκρατίας για να αρχίσει να ξεκαθαρίζει το πολιτικό σκηνικό.

Έπρεπε εξ αρχής ως δημοκρατικός λαός να λειτουργήσουμε ορθολογιστικά χωρίς να μας συμπαρασύρει το πατριωτικό θυμικό μας και να μην επιτρέψουμε να διολισθήσει η χώρα ούτε στον μαύρο ούτε στον κόκκινο φασισμό.

Σε κάθε περίπτωση, η λογική πολλές φορές επανέρχεται μετά από την καταστροφή.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα την διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού, κρατώντας ψηλά την σημαία της δημοκρατίας.

Ιδιαίτερα τώρα που η χώρα απειλείται από ξένες δυνάμεις που επιβουλεύονται της κυριαρχία της, με κίνδυνο να αναγεννηθεί τόσο ο μαύρος όσο κι ο κόκκινος φασισμός, επωφελούμενος των άδολων εθνικών συναισθημάτων των Ελλήνων.

Η πατρίδα δεν αντέχει άλλο πόνο!!!