Βροντερά "παρών" από Βούτση- Σκουρλέτη στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ
02/09/2019 20:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βροντερά "παρών" από Βούτση- Σκουρλέτη στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ

Να δομήσει αντιπολιτευτικό λόγο εν όψει και της ανόδου Μητσοτάκη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επιχειρούν στον ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο, κορυφαία κομματικά στελέχη πήραν σήμερα θέση με δημόσιες παρεμβάσεις τους για την επόμενη ημέρα στο κόμμα.

"Επίδοξοι νταβατζήδες" υπάρχουν και στην Αριστερά δήλωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, λέγοντας μάλιστα ( alpha 989) ότι "Επιχειρείται μέσα από την στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων η απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ και της συζήτησης που κάνουμε...", είπε ο κ Σκουρλέτης τονίζοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτελεί "μια δυναμική Αριστερά που εκ των πραγμάτων εκφράζει το μεγαλύτερο μέρος του προοδευτικού χώρου".

Απολύτως αντίθετος στο σενάριο για εκλογή προέδρου από την βάση ( το οποίο έχει "παγώσει" ο Αλέξης Τσίπρας) εμφανίστηκε ο Νίκος Βούτσης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ, ο κ. Βούτσης ( εκ των στελεχών που βρίσκονται στα αριστερά του Α. Τσίπρα) διατύπωσε την εκτίμηση ότι τυχόν εκλογή Τσίπρα από την βάση θα ... αποδυνάμωνε τον κ. Τσίπρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο: " Ούτε κατά διάνοια δεν θα γίνουμε σοσιαλδημοκρατικό κόμμα ή ΠΑΣΟΚ" ενώ στέλνοντας μηνύματα σε όσους εντός ΣΥΡΙΖΑ "φλερτάρουν" με πασοκοποίηση ανέφερε:

"Δεν πρόκειται να αλλάξουμε ιδεολογία, κοινωνικές αναφορές, συμμαχίες. Θα είμαστε στην ομάδα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς".

Πηγή:capital.gr