Αυστηρό μήνυμα Μαξίμου σε αντάρτες βουλευτές και πολιτευτές
16/01/2021 21:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αυστηρό μήνυμα Μαξίμου σε αντάρτες βουλευτές και πολιτευτές

Όποιος εκδηλώνει δυσαρέσκεια, δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του, κόμματος!

Μπορεί επισήμως ο πρωθυπουργός να διαψεύδει κάθε σκέψη για πρόωρες εκλογές, οι διεργασίες στο Μέγαρο Μαξίμου όμως δείχνουν ότι οι εκλογές είναι προ των πυλών.

Τις τελευταίες ώρες, ειδικά μετά τις εξελίξεις με την πανδημία και την χθεσινή συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων στη Βουλή, επιτελείς και συνεργάτες του πρωθυπουργού και κορυφαίων υπουργών, διαμηνύουν τόσο σε εκλεγμένους βουλευτές όσο και σε πολιτευτές, ότι εάν επιδείξουν οποιαδήποτε διάθεση κριτικής απέναντι στην κυβέρνηση και τις αποφάσεις της, απλούστατα δεν θα βρίσκονται στα επόμενα ψηφοδέλτια!

Το μήνυμα αυτό στέλνεται στην σκιά των διαρροών δυσαρέσκειας ακόμα και ιστορικών στελεχών μετά τα χθεσινά γεγονότα στη Βουλή, τις αποκαλύψεις που άπτονται της διαχείρισης της πανδημίας, εκδήλωση δυσαρέσκεια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολιτευτές με τελευταίο κρούσμα όπου στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά που ουσιαστικά αποθέωσε το σύστημα υγείας επί κυβερνήσεως ΣυΡιζΑ – ΑΝΕΛ και ότι «μετάνιωσε την ώρα και τη στιγμή» που στήριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν παίζει το μεγάλο όπλο των ψηφοδελτίων για να καταπνίξει οποιαδήποτε φαινόμενα κριτικής προς το πρόσωπό του. Μαζί με τις δημοσκοπήσεις, που θα τον δείχνουν ως αδιαφιλονίκητο ηγέτη και σιδηρά πειθαρχία στο εσωτερικό του κόμματος, θα πορευτεί μέχρι τις εκλογές.

Πηγή: newsbreak.gr