Απίστευτη δήλωση Δρίτσα: Μια φορά το εξάμηνο οι βιασμοί παιδιών στη Μόρια
21/11/2019 21:51
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απίστευτη δήλωση Δρίτσα: Μια φορά το εξάμηνο οι βιασμοί παιδιών στη Μόρια

Αίσθηση προκάλεσε δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα σε εκπομπή του ΣΚΑΙ για τους βιασμούς παιδιών στη Μόρια.

Ο κ. Δρίτσας υποστήριξε ότι "βιασμοί μικρών παιδιών στη Μόρια γίνονται μια φορά το εξάμηνο".

Η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την αντίδραση του πάνελ με τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ, Σπύρο Καρανικόλα να του απαντά: "Τι θα πει αυτό; Είναι ήσσονος σημασίας;".

Ο Θοδωρής Δρίτσας υποστήριξε στη συνέχεια ότι "αυτά τα λένε τα κανάλια" και σημείωσε ότι όσο είχε τη διαχείριση του προσφυγικού στον Πειραιά, "δεν άνοιξε ρουθούνι, κάναμε υποδειγματική διαχείριση".

Οι διευκρινίσεις του βουλευτή

"Προς όλους τους επαγγελματίες "καλοθελητές", που για μία ακόμα φορά… ανακάλυψαν την Αμερική, θα τους συνιστούσα να ακούσουν όλο το απόσπασμα του σχολιασμού μου απέναντι στον εκπρόσωπο του ΚΙΝ.ΑΛ. και τότε, ίσως καταλάβουν, ότι αυτό που είπα, είναι ότι στη δική μας κυβερνητική θητεία, τέτοια αρνητικά φαινόμενα στα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών, φροντίζαμε να τα προλαμβάνουμε, να τα αντιμετωπίζουμε και να τα αποτρέπουμε και όχι να τα διογκώνουμε και να τα αξιοποιούμε προπαγανδιστικά, όπως έκανε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Καρανικόλας και όπως κάνει η Νέα Δημοκρατία και πολλά διαδικτυακά μέσα της στημένης κινδυνολογίας και μισαλλοδοξίας, για να ψηφοθηρούν καλλιεργώντας κλίμα φοβίας και μίσους απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Συμπληρωματικά δε, έφερα το παράδειγμα της υποδειγματικής διαχείρισης στο λιμάνι του Πειραιά το 2015-2016, που κάθε άλλο παρά το μοναδικό παράδειγμα σωστής διαχείρισης ήταν, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τα λοιπά, για μία ακόμα φορά, την απόλυτη περιφρόνησή μου, στους κάθε λογής επαγγελματίες τρομολάγνους και συκοφάντες".

ΝΔ: Αποκαλύπτεται ξανά η δήθεν ευαισθησία ΣΥΡΙΖΑ

Τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε ασχολίαστη ούτε η ΝΔ.

Δια του εκπροσώπου του, Τάσου Γαϊτάνη, η ΝΔ σχολίασε δηκτικά:

"Για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται το δήθεν ευαίσθητο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ"

Πηγή:capital.gr