Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
21/05/2020 16:21
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αντίθετη σε ενδεχόμενη συνεργασία με την Τουρκία στον τομέα του τουρισμού η Ελληνική Λύση - Κριτική για την οικονομική πολιτική

«Εφιαλτικό σενάριο» χαρακτηρίζει το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Τουρκία στον τουρισμό η Ελληνική Λύση.

«Γνωρίζαμε ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για τον τουρισμό, αλλά το να φτάσουν στο σημείο να συζητούν συνεργασία με την Τουρκία, μοιάζει εφιάλτης. Αναμένουμε διάψευση από την κυβέρνηση, του εφιαλτικού σχεδίου συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου, που ξεκινά από τον Τουρισμό», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και συνεχίζει:

«Εάν πράξουν αυτού του είδους την "συνεργασία", "ταΐζουν" το "τέρας" του σωβινισμού που διεκδικεί το Αιγαίο μας, δηλαδή την Τουρκία. Κάτι τέτοιο θα είναι δυστυχώς εγκληματικό και εθνικά επιζήμιο».

"Ξέχασαν" πάλι τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους

Σε άλλη ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση ασκεί κριτική στην κυβέρνηση στην οποία καταλογίζει ότι κάνει συνεχώς σφάλματα στην πολιτική που ασκεί στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

«Η κυβέρνηση αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός μέχρι σήμερα και παρά το διάγγελμα, "ξέχασαν" πάλι τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, καθώς δεν υπήρξε η παραμικρή εξαγγελία για τον πρωτογενή μας τομέα. Κάνουν λάθη συνεχή και απλά καλύπτουν την αποτυχία τους πίσω από την πετυχημένη μέσω των ΜΜΕ επικοινωνιακή πολιτική», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ