Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
28/08/2019 14:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του Γ.Ορφανού και ο δημοτικός σύμβουλος, Στ.Λιακόπουλος

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη "Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον" του Γιώργου Ορφανού και ο δημοτικός σύμβουλος, Στέλιος Λιακόπουλος, προκειμένου να αναλάβει θέση ευθύνης στη διοίκηση του νέου δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα. Είναι η δεύτερη ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη του κ.Ορφανού, καθώς είχε προηγηθεί η ίδια κίνηση από τον Κώστα Ιακώβου.

Tην ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη του Γιώργου Ορφανού "Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον" ανακοίνωσε σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος, Κώστας Ιακώβου, δηλώνοντας πως θα συνεργαστεί με το νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, καθώς "η ανάγκη σχηματισμού ενιαίας λειτουργικής και αποτελεσματικής διοίκησης είναι ζήτημα μείζονος σημασίας".

"Η πολυδιάσπαση δυνάμεων, όπως αυτή αποτυπώθηκε στο νέο δημοτικό συμβούλιο, είναι αποτέλεσμα της απλής αναλογικής και οδηγεί τους Ο.Τ.Α. σε αδιέξοδο. Η προσπάθεια υπέρβασης αυτού του αδιεξόδου είναι υποχρέωση όλων όσοι αντιλαμβανόμαστε τη σημασία μιας λειτουργικής διοίκησης, όλων όσοι μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και ασπαζόμαστε τις ίδιες ιδέες" αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ο κ.Ιακώβου.

"Μια τέτοια προσπάθεια βρίσκεται στα σκαριά από τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, με τον οποίο άλλωστε μοιραζόμαστε πολλά κοινά στοιχεία" συμπληρώνει.

Υπενθυμίζεται πως χθες, μία ημέρα μετά την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου, ανεξαρτητοποιήθηκαν από την παράταξη του Νίκου Ταχιάου “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα” πέντε δημοτικοί σύμβουλοι, οι Σωκράτης Δημητριάδης, Νίκος Ζεϊμπέκης, Μιχάλης Κούπκας, Ιωάννα Κοσμοπούλου και Δήμητρα Ακριτίδου.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ