Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
30/07/2020 15:30
Του Αδέξιου Δεξιού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

... Βροχή τα προεκλογικά δωράκια

Ενώ η οικονομία της χώρας οδηγείται στον γκρεμό ο πρωθυπουργός μοιράζει χρήμα σωρηδόν.

Είτε με την μορφή συντάξεων σε όσους πολέμησαν στην Κύπρο, είτε μέσω διορισμών στο δημόσιο για τους βαριά εγκαυματίες στο Μάτι, είτε με την καταβολή των αναδρομικών στους συνταξιούχους.

Και θέλει να μας πείσει ότι την στιγμή που η Ελλάδα δεν έχει μαντήλι να κλάψει, τα παραπάνω δεν αποτελούν προεκλογικά δωράκια προς άγραν ψήφων.

Μάλλον πρέπει να μας θεωρεί ανόητους.

Το γράφαμε και προηγουμένως, ο Μητσοτακής ξεδιπλώνει σιγά σιγά το fake προεκλογικό αφήγημα που αναμένεται να σερβίρει στον λαό το φθινόπωρο.

Ασχέτως εάν τις ξορκίζει επικαλούμενος την υποτιθέμενη υπευθυνότητα που τον διακρίνει, οι εκλογές με στόχο την αγορά πολιτικού χρόνου μπας και καταφέρει να επιβιώσει από την λαίλαπα που έρχεται είναι μονόδρομος.

Κι αυτό σκοπεύει να πράξει παρά τις διαψεύσεις. Άλλωστε, ως γνωστόν, οι εκλογές δεν προαναγγέλλονται.

Έτσι μετά από τον μίνι ανασχηματισμό που είναι ζήτημα χρόνου να ανακοινωθεί, είτε πριν είτε μετά την ΔΕΘ την οποία σκέπτεται να χρησιμοποιήσει ως προεκλογικό μπαλκόνι, θα επιχειρήσει να εξουδετερώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Με σκοπό να καταστεί φαινομενικά ο ισχυρότερος πόλος εξουσίας μπας και κατορθώσει να επιβάλει τα νέα δεινά που ορέγεται.

Ήτοι:

- Tην συνεκμετάλλευση του Αιγαίου μέσω του διαλόγου στο τραπέζι της προδοσίας με τον τραμπούκο επεκτατικό γείτονα. Μια... ιστορική νίκη για την ελληνική διπλωματία που ξυπνάει μνήμες Ιμίων, με την μοναδική διαφορά ότι τώρα τον ρόλο του διαιτητή έχει αναλάβει η Γερμανία.

- Την υπογραφή νέων μνημονίων τα οποία μάταια προσπαθεί να καλύψει. Όποιος έχει πληροφορηθεί για τους σκληρούς όρους που επέβαλαν οι... φειδωλοί εικάζουμε ότι το έχει αντιληφθεί, συνεπώς καλύτερα να σταματήσει το δούλεμα ο πρωθυπουργός.

- Την εμπέδωση της ισλαμοποίησης από τους γηγενείς για να ενισχύσει την αριστεροσύνη του μπας και απαλλαγεί κάποια στιγμή από τους εσωκομματικούς εθνικόφρονες που τον ταλαιπωρούν.

- Και τελευταίο και καλύτερο. Την εγκαθίδρυση του μητσοτακικού καθεστώτος. Καθεστώς που θα αποτελείται από πληρωμένους κονδυλοφόρους που θα τον λιβανίζουν νυχθημερόν, διαπλεκόμενους που τάχα θα εκσυγχρονίζουν την χώρα περιβαλλοντικά και ψηφιακά και πιστά κομματόσκυλα τα οποία θα πληρώνει ο λαός... ευκολότερα λόγω της μηδαμινής μείωσης της φορολογίας.

Τύφλα να έχουν οι δυστοπίες αδέρφια!!!

Το θέμα είναι, όπως ήδη γράψαμε, αν οι κοψοχέρηδες θα φάνε πάλι αμάσητο τον σανό που θα τους μοιράσει ο... νέος Μωυσής περί της ισχυρής Ελλάδας που αντιστέκεται σε ορατούς και αόρατους εχθρούς και άλλες φανταστικές ιστορίες...

Δε λέμε ο... μπαμπούλας του ΣΥΡΙΖΑ πουλάει ακόμα, πόσω μάλλον μετά τα άπλυτα που βγήκαν στη φόρα.

Αρκεί όμως η επανάληψη της ίδιας απειλής για να συμβάλλουν στην ολοκληρωτική μετατροπή της Ελλάδας σε αποικία;

Πιστεύουμε ότι όταν φτάσει η ώρα της κάλπης θα κλείσουν τα αυτιά στην προπαγάνδα, θα πρυτανεύσει η λογική και δεν θα γίνουν συμμέτοχοι στο έγκλημα.

Οψόμεθα...