Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
18/02/2021 13:16
Του Όφι Ιοβόλου
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

... Αστραχάν το άλογο

Χρειάστηκαν μόλις τρεις κινήσεις για να καταρρεύσει με πάταγο το προφίλ του... Μωυσή που φιλοτεχνούσαν τόσο οι πρωθυπουργικοί επικοινωνιολόγοι όσο και οι καθεστωτικοί κονδυλοφόροι.

Η πρώτη ήταν η ανεμελιά της Πάρνηθας. Η δεύτερη το κορονογλέντι της Ικαρίας. Και η τρίτη ο καφές στο Κολωνάκι.

Για μια ακόμη φορά, αποδεικνύεται περίτρανα πως αν το άλογο είναι... Αστραχάν και δεν τραβάει, όσα φτιασίδια κι αν του βάλεις, στο τέλος όσοι πόνταραν σ΄ αυτό θα σε κυνηγάνε επειδή έχασαν τα λεφτά τους.

Βέβαια, οι πρωθυπουργικοί προπαγανδιστές δεν το βάζουν κάτω και πασχίζουν ιδροκοπώντας να πείσουν τους πολίτες που πόνταραν στο πρωθυπουργικό άλογο, ότι δεν είναι κουτσό και παρά τα στραβοπατήματα θα καταφέρει να κερδίσει τον αγώνα.

Όμως, κατόπιν των παραπάνω επικών γκαφών, και να θέλουν, δεν δύνανται να τους πιστέψουν και αποσύρουν σταδιακά τα λεφτά τους.

Κάτι που είχαν αποφασίσει να πράξουν από το πρώτο στραβοπάτημα, αλλά είπαν να του δώσουν άλλη μια ευκαιρία.

Κι αντί να υπάρξει βελτίωση, ήρθε το δεύτερο. Εμβρόντητοι από την απίστευτη αβελτηρία δεν μπορούσαν να αποφασίσουν τι να κάνουν. Και είπαν, δεν μπορεί, με τέτοια ομάδα που έχει πίσω του αποκλείεται να μην ορθοποδήσει. Άρα, ας του δώσουμε ακόμα μια ευκαιρία.

Δυστυχώς την πάτησαν και τρέχουν τώρα πανικόβλητοι να πάρουν πίσω τα λεφτά τους.

Το πρωθυπουργικό άλογο πάντως, δεν λέει να βρει τον ίσιο δρόμο, μπας και κρατήσει έστω και λίγους υποστηρικτές για να μην φαλιρίσει η ομάδα που το κοουτσάρει.

Και συνεχίζει απτόητο τις γκάφες.

Ναι, σωστά διαβάζετε. Έκανε και τέταρτη το αθεόφοβο.

Θεωρώντας ορθό, μετά τον καφέ στο Κολωνάκι, να πάει βόλτα με το Range Rover που βλέπεται στην παραπάνω φωτογραφία.

Τα σχόλια πλέον περιττά...

Η ομάδα δεν το γλυτώνει το φαλιμέντο...