Χάσαμε την Μακεδονία για τον ΕΝΦΙΑ!!!
18/06/2018 16:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χάσαμε την Μακεδονία για τον ΕΝΦΙΑ!!!

Δεν ξέρουμε πως νοιώθουν μετά από το ξεπούλημα της Μακεδονίας, όσοι ψήφισαν το 15’ τον Τσίπρα για να εκφράσουν την οργή τους κατά του... γερμανοτσολιά Σαμαρά που θα τους έκλεινε τα σπίτια λόγω του ΕΝΦΙΑ.

Δεν ξέρουμε αν αισθάνονται περηφάνια που καταψήφισαν τον άνθρωπο που έβγαζε πραγματικά την Ελλάδα από τα Μνημόνια, είχε τρίψει στη μούρη τις απαιτήσεις των κορακιών για την παράδοση της Μακεδονίας, και ψήφισαν τον λαοπρόβλητο επειδή τους υποσχέθηκε ότι θα σκίσει τα μνημόνια και θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ.

Άραγε κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια; Μπορούν να κοιτάξουν τους εαυτούς τους στον καθρέφτη;

Σε περίπτωση που ακόμη αυταπατώνται, καλό είναι πριν πάνε να ψηφίσουν αυτή τη φορά, να αναλογιστούν τα εξής:

- Τα μνημόνια που θα έσκιζε ο σωτήρας Αλέξης, όχι μόνο δεν καταργήθηκαν, αλλά επί της ουσίας επεκτάθηκαν μέχρι το 2059… και βλέπουμε, φορτώνοντας 200 δισ. στις πλάτες της Ελλάδας, τη στιγμή που επί Σαμαρά το κάρο έβγαινε από τη λάσπη. Φυσικά δεν τον πιστεύατε τότε, τον αποκαλούσατε καταστροφολόγο και τρομολάγνο, δίνοντας την πολύτιμη ψήφο σας στον Αλέξη για να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ.

- Κι επειδή ο Τσίπρας εκστασιάστηκε με τον μαζοχισμό σας, σας έβαλε να κυρώσετε την συμφωνία που είχε κάνει με τους δανειστές, πριν ρίξει τον Σαμαρά, μέσω δημοψηφίσματος. Πάλι όμως δεν απαλλαγήκατε από τον ΕΝΦΙΑ.

- Για να δείτε όμως πόσο γαλαντόμος είναι ο Αλέξης, σας έδωσε και τρίτη ευκαιρία μπας και λυτρωθείτε από τις φαντασιώσεις σας για τον ΕΝΦΙΑ, αλλά εσείς εκεί, τον κρατήσατε στην καρέκλα του Μαξίμου πεπεισμένοι ότι θα τον καταργήσει.

Και για να σας ανταμείψει για τον άοκνο αγώνα σας που εγκαθίδρυσε το καθεστώς των κατσαπλιάδων, αντί να τον καταργήσει τον αύξησε. Ο σουρεαλισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Βέβαια, που να το φανταζόσασταν, αφού είχατε πειστεί από την προπαγάνδα και τον βρώμικο πόλεμο των αριστεροδεξιών κατά των... σαμαροβενιζέλων προδοτών.

Που να φανταζόσασταν ότι για έναν φόρο, τον όποιο ήδη μείωνε ο Σαμαράς και θα ακολουθούσε περαιτέρω ελάφρυνση αν κλείνατε τα αυτιά σας... στις Σειρήνες του λαϊκισμού, θα κινδύνευε η υπόσταση της Ελλάδας ως χώρα.

Πληρώστε τώρα τον αυξημένο ΕΝΦΙΑ... προς γνώση και συμμόρφωση και να παρακαλάτε να σταματήσει ο... ηγέτης σας στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Διότι αν κρίνουμε από τις δηλώσεις Κοτζιά περί... λύσης και των υπολοίπων μειζόνων εθνικών ζητημάτων πριν πάει διακοπές, ενδεχομένως να χρειαστείτε διαβατήριο για να πάτε στη Λαμία.

Με τις υγείες σας...

Ευελπιστούμε ότι δεν θα του δώσετε και τέταρτη ευκαιρία για να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ που αύξησε, τον οποίο μείωναν οι προηγούμενοι, θαμπωμένοι και πάλι από την ελεημοσύνη που ετοιμάζεται να σας δώσει.

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί αυτή τη φορά θα χρειάζεστε διαβατήριο για να περάσετε την Πελοπόννησο. Και φτου κι απ’ την αρχή για να ξανακάνουμε την Ελλάδα μεγάλη...

Απλώς σας προειδοποιούμε, καθώς δεν έμειναν τυχαία 400 χρόνια στην Ελλάδα οι Τούρκοι. Κάποιοι γηγενείς βολεύονταν... από το status quo της εποχής.

Που θυμίζει πολύ της σημερινής.

Τα μάτια σας δεκατέσσερα...

Οψόμεθα...