Συμφωνία 50 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση ΜμΕ μεταξύ ΕΤΕπ, ΕΤΕ και Εθνικής Leasing
20/07/2018 12:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συμφωνία 50 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση ΜμΕ μεταξύ ΕΤΕπ, ΕΤΕ και Εθνικής Leasing

Σε συμφωνία συνεργασίας ύψους 50 εκατ. ευρώ, με σκοπό τη χρηματοδότηση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ) προχώρησαν η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, η Εθνική Τράπεζα και η Εθνική Leasing.

Η Εθνική Leasing είναι η εταιρεία Χρηματοδοτικής Μίσθωσης του Ομίλου της ETE, και απευθύνεται σε επιχειρήσεις ενεργές σε κάθε τομέα της οικονομικής δραστηριότητας, με έμφαση στη βιομηχανία, βιοτεχνία, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, εμπόριο, υπηρεσίες και κατασκευές, προσφέροντας λύσεις στα επενδυτικά σχέδια των πελατών της.

Η συμφωνία, επισημαίνεται από την Εθνική Τράπεζα, αναμένεται να δημιουργήσει νέες προοπτικές στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και να διευκολύνει την πρόσβαση τους στη χρηματοδότηση, προσφέροντάς τους ευνοϊκότερους όρους τιμολόγησης.

Η συμφωνία συνεργασίας επίσης περιλαμβάνει επιπλέον τιμολογιακά κίνητρα για όσες επιχειρήσεις υποστηρίζουν την απασχόληση των νέων στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας της ΕΤΕπ «Απασχόληση για Νέους», προκειμένου να προσλάβουν νέους εργαζομένους, ηλικίας έως 25 ετών.

Η συμφωνία μεταξύ ΕΤΕπ, ΕΤΕ και Εθνική Leasing εμπλουτίζει τις επιλογές πιστοδοτικών προϊόντων τα οποία προσφέρει ο Όμιλος της ETE και ενισχύει την επιτυχημένη συνεργασία της ΕΤΕ με την ΕΤΕπ, επισημαίνεται από την Εθνική.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ