Πρόσκληση Άδωνι σε επενδυτές: Θα σας κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη
02/08/2019 13:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πρόσκληση Άδωνι σε επενδυτές: Θα σας κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη

Για ένα έργο που θα αλλάξει την εικόνα ολόκληρης της χώρας έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN για την επένδυση στο Ελληνικό.

"Το έργο θα μπορούσε να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του χρόνου, αυτός είναι ο στόχος μας και για αυτό εργαζόμαστε", ανέφερε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι "με την προηγούμενη κυβέρνηση το Ελληνικό δεν θα γινόταν ποτέ".

Για το Καζίνο επανέλαβε ότι έως τις 30 Σεπτεμβρίου θα έχει τελειώσει ο διαγωνισμός, ενώ επισήμανε ότι όσον αφορά τη λειτουργία του θα εφαρμοστούν τα όσα προβλέπει η ευρωπαϊκή νομοθεσία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι "εάν θέλαμε να συνεννοηθούμε όλα αυτά θα είχαν λυθεί γρήγορα".

Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του για το ενδιαφέρον των επενδυτών στην ελληνική οικονομία, σημειώνοντας ότι έχει γίνει αντιληπτή από την παγκόσμια επενδυτική κοινότητα η αλλαγή στη νοοτροπία. "Οι επενδυτές καταλαβαίνουν ότι εμείς θέλουμε να κάνουμε δουλειές".

"Θέλω να απευθύνω ένα μήνυμα σε κάθε επενδυτή: Θα σας κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη, η νοοτροπία κατά των επενδύσεων ανήκει στο παρελθόν", τόνισε ο υπουργός.

Αναφέρθηκε τέλος και σε άλλες εμβληματικές επενδύσεις που έχουν κολλήσει (Κασσιόπη, Αφάντου, ΕΛΒΟ, Υδροπλάνα) σημειώνοντας ότι θα προχωρήσουν με ταχύτητα και θα ολοκληρωθούν επιτυχώς. Ανέφερε τέλος ότι η κυβέρνηση θα προωθήσει τις πρωτοβουλίες για τις μικροπιστώσεις και την αναπτυξιακή τράπεζα που είχαν δρομολογηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση αλλά δεν ολοκληρώθηκαν.

Πηγή:capital.gr