Κατάστημα ΟΠΑΠ στην Αγ. Παρασκευή
Κατάστημα ΟΠΑΠ στην Αγ. Παρασκευή
29/03/2019 14:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέα εποχή για το δίκτυο του ΟΠΑΠ με 505 νέα καταστήματα μέσα στο 2018

Σε πλήρη εξέλιξη η ανάπτυξη και ο εκσυγχρονισμός του δικτύου του ΟΠΑΠ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο μετασχηματισμού και εκσυγχρονισμού του δικτύου του ΟΠΑΠ. Μέσα στο 2018 εγκαινιάστηκε η λειτουργία 505 νέων, μοντέρνων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, μέγεθος το οποίο ισοδυναμεί ουσιαστικά με μία νέα αλυσίδα λιανικής. Ο ΟΠΑΠ υλοποιεί μία μεγάλη επένδυση στο δίκτυό του που περιλαμβάνει, επίσης, την εγκατάσταση περισσότερων από 50.000 νέων τερματικών και μηχανών στο σύνολο των καταστημάτων. Ο εκσυγχρονισμός των καταστημάτων υλοποιείται βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών και υψηλών προτύπων. Έμφαση δίνεται στην τοποθεσία και το μέγεθος, την εικόνα του καταστήματος, τα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, καθώς και στο προσωπικό.

Νέα εποχή για το δίκτυο του ΟΠΑΠ με 505 νέα καταστήματα μέσα στο 2018 323668 photo
Κατάστημα ΟΠΑΠ στα Άνω Λιόσια

Το κατάλληλο κατάστημα στο κατάλληλο σημείο

Ύστερα από προσεκτική έρευνα με βάση συγκεκριμένα κριτήρια, τα νέα καταστήματα ΟΠΑΠ φιλοξενούνται στα κατάλληλα εμπορικά σημεία, ώστε να προσελκύουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Για τη λειτουργία τους επιλέγονται μεγάλοι χώροι, οι οποίο στην πλειοψηφία των περιπτώσεων υπερβαίνουν τα 100 τ.μ. Με έμφαση στη λειτουργικότητα και την εργονομία ο σχεδιασμός τους προσφέρει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαύσει την εμπειρία του στο κατάστημα μόνος του ή μαζί με φίλους του.

Νέα εποχή για το δίκτυο του ΟΠΑΠ με 505 νέα καταστήματα μέσα στο 2018 323669 photo
Κατάστημα ΟΠΑΠ στην Κάλυμνο

Τα νέα καταστήματα ΟΠΑΠ ξεχωρίζουν για το μοντέρνο σχεδιασμό, διακόσμηση και φωτισμό τους. Η εικόνα τους, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, παραπέμπει σε ένα σύγχρονο κατάστημα με νέες προϊόντα και υπηρεσίες. Κάθε νέο κατάστημα προσφέρει όλα τα παιχνίδια από την ανανεωμένη και εμπλουτισμένη γκάμα του ΟΠΑΠ. Διαθέτει παιγνιομηχανήματα (VLTs) και τερματικά αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs), ενώ προσφέρει τα νέα παιχνίδια ΚΙΝΟ (Μονά-Ζυγά / Στήλες) και Virtual Sports Πρωτάθλημα, καθώς και όλα τα ανανεωμένα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ. Μάλιστα, η πλειοψηφία των καταστημάτων διαθέτει περισσότερες από 20 οθόνες με στόχο ο επισκέπτης να μπορεί να απολαύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα παιχνίδια.

Καταστήματα με όλες τις παραπάνω προδιαγραφές μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος πελάτης να βρει σε όλη την Ελλάδα.

Νέα εποχή για το δίκτυο του ΟΠΑΠ με 505 νέα καταστήματα μέσα στο 2018 323670 photo
Κατάστημα ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη

Ειδικά καταρτισμένο προσωπικό προσφέρει την απόλυτη εξυπηρέτηση σε όλους τους επισκέπτες, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας τους. Ιδιοκτήτες των νέων καταστημάτων ΟΠΑΠ είναι υφιστάμενοι συνεργάτες του δικτύου του, οι οποίοι δείχνουν εμπιστοσύνη και στηρίζουν την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, αλλά και μεγάλος αριθμός από νέους συνεργάτες, οι οποίοι πραγματοποιούν ένα νέο ξεκίνημα υιοθετώντας τη στρατηγική ανάπτυξης της εταιρίας και τις ευκαιρίες που προσφέρει.

Νέα εποχή για το δίκτυο του ΟΠΑΠ με 505 νέα καταστήματα μέσα στο 2018 323671 photo
Κατάστημα ΟΠΑΠ στην Καρδίτσα

Νέα εποχή για το δίκτυο του ΟΠΑΠ με 505 νέα καταστήματα μέσα στο 2018 323672 photo
Κατάστημα ΟΠΑΠ στην Καστοριά

Νέα εποχή για το δίκτυο του ΟΠΑΠ με 505 νέα καταστήματα μέσα στο 2018 323673 photo
Κατάστημα ΟΠΑΠ στην Κομοτηνή