Απίστευτος πόλεμος λάσπης κατά του Στουρνάρα
13/02/2018 08:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απίστευτος πόλεμος λάσπης κατά του Στουρνάρα

Νοέμβριος του 2017 και η εφημερίδα του γνωστού «πιστολιού» της αριστεράς δημοσιεύει με πηχιαίους τίτλους «αποκαλυπτικό» ρεπορτάζ για το σπίτι του Στουρνάρα στη Σύρο. Εκεί οι ευφάνταστοι «δημοσιογράφοι» λένε ότι δεν έχει δηλώσει την πισίνα του κι ότι ως υπουργός έκανε ανακριβές πόθεν έσχες αναφορικά με το συγκεκριμένο σπίτι.

Τότε λοιπόν ο διοικητής της ΤτΕ είχε βγάλει ανακοίνωση με την οποία ανέφερε: «Ουδεμία ανακρίβεια υπάρχει στις δηλώσεις περιουσιακής μου κατάστασης είτε των ετών 2012, 2013, που αναφέρονται στο δημοσίευμα, είτε μεταγενέστερα. Οι αλλαγές στο εμβαδόν της εξοχικής κατοικίας της οικογένειάς μου στη Σύρο οφείλονται στην υπαγωγή της στις διατάξεις του Ν. 4178/2013 περί αλλαγής χρήσης βοηθητικών χώρων σε κύριους χώρους. Η αλλαγή χρήσης δηλώθηκε πάραυτα και ουδεμία ανακρίβεια υπάρχει. Αυτά είναι άλλωστε γεγονότα γνωστά εδώ και πολλά χρόνια στις αρμόδιες αρχές, τόσο από τις δηλώσεις περιουσιακής μου κατάστασης όσο και από τις φορολογικές μου δηλώσεις.

Είναι γνωστό ότι η εφημερίδα αυτή ασχολείται διαρκώς και με εμμονικό τρόπο με την οικογένειά μου και εμένα. Δεν είναι τυχαίο ότι εκδόθηκε λίγες εβδομάδες μετά τη λήψη μέτρων διαφάνειας και εταιρικής διακυβέρνησης από την Τράπεζα της Ελλάδος για συγκεκριμένη μη συστημική τράπεζα, τον Σεπτέμβριο του 2016. Οι συντελεστές της εφημερίδας αυτής, οι άμεσοι,αλλά κυρίως οι έμμεσοι,προβαίνουν από τότε σε διαρκείς επιθέσεις εναντίον εμού και της οικογένειάς μου».

Χθες λοιπόν… εντελώς τυχαία η δικαιοσύνη αποφάσισε να στείλει στη Βουλή τη δικογραφία κατά του Στουρνάρα για την παραπάνω υπόθεση. Όλως τυχαίως οι δικαστές έκαναν αυτή την κίνηση λίγες ώρες αφ’ ότου ο διοικητής της ΤτΕ σε ομιλία του τάχθηκε υπέρ της προληπτικής γραμμής μετά το μνημόνιο εκτιμώντας ότι είναι το καλύτερο σενάριο για τις τράπεζες.

Και ω του θαύματος ανασύρθηκε το δημοσίευμα του «πιστολιού» και εστάλη η υπόθεση στη Βουλή. Προφανώς και δεν στέκει η όλη υπόθεση και προφανώς το γνωρίζει η κυβέρνηση που βάζει τους «εκτελεστές» να εκτελούν όποτε προκύπτει ανάγκη. Αλλά μέσα στο κλίμα γενικευμένης αναταραχής με τη Novartis το Μαξίμου δεν είχε την… καρτερία κι αποφάσισε να λύσει τώρα τους λογαριασμούς του με τον κεντρικό τραπεζίτη. Με λάσπη που απλώς μένει αλλά με βασικό στόχο να πληγεί κάποιος που τους χαλάει το «αφήγημα» για καθαρή έξοδο και πράσινα άλογα.

Είναι ένα ακόμη παράδειγμα για το πώς κυβερνά το παρακράτος που έχει γίνει το κράτος της αριστεράς.