Χειροκροτητής της Γεροβασίλη διοικητής Νοσοκομείου
03/07/2016 21:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Χειροκροτητής της Γεροβασίλη διοικητής Νοσοκομείου

Το καλό πράγμα άργησε για έναν ακόμα σύντροφο της Αριστεράς, αυτή τη φορά εξ Άρτης, αλλά τακτοποιήθηκε και αυτός ως έπρεπε, κατά την Συριζαϊκή ιδεολογία. Και δεν φθάνει ότι είναι Συριζαίος με βούλα, αλλά είναι στενός πολιτικός φίλος και έμπιστος συνεργάτης της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη.

Πολλοί ίσως δεν το θυμάστε τον κύριο, ονόματι Βασίλη Μπαλάσκα (μπορεί στην πλειοψηφία των συμπολιτών μας να μην λέει τίποτα το όνομα), αλλά αποτελεί ένα ακόμα τρανταχτό δείγμα πως κυβερνούν τη χώρα και πως στήνουν το δικό τους σύστημα σε όλη τη χώρα.

Ο εν λόγω κύριος που τυγχάνει και οδοντίατρος, διορίστηκε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα νέος διοικητής του γενικού νομαρχιακού νοσοκομείου Άρτας, δηλ. στην εκλογική περιφέρεια της Γεροβασίλη. Ο συγκεκριμένος νέος διοικητής ήταν από τους δυο κυρίους που κτυπούσαν παλαμάκια όταν σε μια νυχτερινή της έξοδο η Όλγα Γεροβασίλη χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο (σ.σ. γιατί είχε στενοχώριες ή εργασιακό άγχος;) στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούσε ο Γιώργος Μαργαρίτης. Λίγο μετά το συμβάν, ο Β. Μπαλάσκας ορίστηκε αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Άρτας και τώρα ήρθε η ώρα της αναβάθμισης.

Για την ιστορία, ο νέος διοικητής εκτός από πολιτικός φίλος και συνεργάτης της Γεροβασίλη ήταν και στο ψηφοδέλτιό της στις περιφερειακές εκλογές του 2014, όταν η κυβερνητική εκπρόσωπος ήταν υποψήφια περιφερειάρχης Ηπείρου και ηττήθηκε από τον πρώτο γύρο με τον Αλέκο Καχριμάνη να πετυχαίνει σαρωτική νίκη. Πως το είπε ο Πολλάκης; Κάνουμε αξιοκρατικές τοποθετήσεις….Εδώ γελάνε και οι κότες!

Μ.Α.