Το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου...
15/02/2020 11:00
Του Anaconda
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου...

Η Ελληνική Δημοκρατία, παρά τον υπονομευτικό ρόλο της πολιτικής κάστας και τον βρώμικο ρόλο της εγχώριας ολιγαρχίας, έχει τη δυνατότητα να τελειώσει μια για πάντα το νεοΟθωμανικό καθεστώς της Τουρκίας. Δεν το έχει πράξει μέχρι σήμερα λόγω του πέπλου προστασίας της Τουρκίας από το τρίγωνο «χρησιμότητα Τουρκίας για το ΝΑΤΟ / πολιτικοί / ολιγάρχες». Αυτό έχει δημιουργήσει τη ψευδαίσθηση ότι το φαινόμενο των Ιμίων μπορεί να επαναληφθεί. Δεν πρόκειται.

Με πλήθος αρθρογραφίας εδώ και δεκαετίες, έχουμε ενημερώσει έγκυρα και έγκαιρα για όσα υπονομευτικά της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας, συγκεκριμένα της ΑΟΖ και των νήσων που την καθορίζουν, σχεδίασε και υλοποίησε η Τουρκία μετά τα Ίμια. Το παρόν άρθρο εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο, ως κατακλείδα.

Η Τουρκία ΤΡΕΜΕΙ το ενδεχόμενο πολέμου με την Ελλάδα και ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ για το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου.

Όπως ήδη έχουμε γράψει, η Γερμανία (συνάντηση Μέρκελ-Νταβούτογλου) έχει συμφωνήσει με την Τουρκία στη δημιουργία των εξής τετελεσμένων στο Αιγαίο:

Μοίρασμα των εσόδων εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας (50%-50%).

Όλα τα έσοδα της Ελλάδας αυτοματοποιημένα θα αποπληρώνουν το αέναο χρέος της προς τη Γερμανία. Τα πλεονάσματα που θα προκύψουν από τους προϋπολογισμούς (λόγω απελευθέρωσης πόρων από αποπληρωμή χρεών) θα χρησιμοποιηθούν από το ρυπαρό πολιτικό προσωπικό για νέο γύρο πλιάτσικου τύπου «Τσοβόλα δώστα όλα» για να κλείσουν τα στόματα του sheeple.

Τα μισά έσοδα της Τουρκίας θα δοθούν στη Γερμανία (ο τρόπος αποτελεί, επί του παρόντος, αντικείμενο απορρήτου).

Όλοι οι υδρογονάνθρακες θα αποτιμώνται σε ευρώ, προκαλώντας κατάρρευση του δολαρίου (από παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα).

Αναγκαία συνθήκη για όλα αυτά είναι να μην γίνει πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας, αλλά να διασωθεί η Τουρκία με κοινά ελεγχόμενο θερμό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα να μην εφαρμόσει στρατηγική 1:7, όπως αναλύθηκε σε προηγούμενο άρθρο, αλλά να ακολουθήσει στρατηγική 1:1 (πλοίο έναντι πλοίου, αεροσκάφος για αεροσκάφος, μάχες με γενικά ίσης ισχύος απώλειες εκατέρωθεν) ώστε ο μοχλός παραγωγής εσωτερικής αστάθειας «λαθρομετανάστες» να την οδηγήσει σε εσωστρέφεια και απώλεια 3-4 νησιών. Έτσι θα καταρρεύσει κάθε έννοια ανακήρυξης ΑΟΖ και η διαπραγμάτευση θα γίνει, όχι με βάση το διεθνές δίκαιο και το status quo ante, αλλά με βάση τη διαμορφωμένη μετά το θερμό επεισόδιο κατάσταση.

Το (ελεγχόμενο) θερμό επεισόδιο εξυπηρετεί τη Γερμανία, την Τουρκία, το εγχώριο πολιτικό προσωπικό και τους ντόπιους ολιγάρχες, οι οποίοι, για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα, απαγόρευσαν στο πολιτικό προσωπικό να ανακηρύξει ΑΟΖ. Και προφανώς στρέφεται εις βάρος του ελληνικού έθνους και των ΗΠΑ.

Γι’ αυτό είμαστε κάθετα αντίθετοι σε ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου.

Τονίζουμε στους «διαπραγματευτές» εντός Ελλάδας ότι, εάν το τολμήσουν, ας μην ελπίζουν ότι θα επιτραπεί σε κάποιον νέο πρόθυμο να τους διασφαλίσει επόμενη μέρα σε χώρο διακοπών εκτός Ελλάδας, έως ότου να τους ξεπλύνει κάποιος χρήσιμος ηλίθιος, ούτε ότι θα βρεθεί κάποιος να ξεπλύνει για τους δικούς τους απογόνους τα κλεμμένα, όπως του Καντάφι. Οι αστακομακαρονάδες θα κοπούν μαχαίρι για όλους τους εμπλεκόμενους τη στιγμή της απώλειας μιας πιθαμής ελληνικής κυριαρχίας.

Αν δεν είναι έτοιμοι να κάνουν πράξη τον χάρτη του υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ, ας αφήσουν άλλους να διαχειριστούν το όποιο ζήτημα βρίσκεται σε εκκρεμότητα.