Τηνιακή... συνάντηση Καραμανλή - Μητσοτάκη
02/10/2016 15:58
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τηνιακή... συνάντηση Καραμανλή - Μητσοτάκη

Μια ακόμα ευκαιρία για μια δια ζώσης συζήτηση εφ' όλης της ύλης είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, αλλά αυτή τη φορά στην Τήνο, μεγάλη η Χάρη της Παναγιάς!

Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στο νησί καλεσμένος φίλου του, ενώ ο πρόεδρος της Ν.Δ. επέλεξε να περάσει ένα διήμερο στο σπίτι που έχει με τη σύζυγό του Μαρέβα, λίγο πριν κρυώσει ο καιρός!

Δεν ήθελε και πολύ να γίνει η συνεννόηση και να τα πουν από κοντά σε ένα πολύ καλό κλίμα, παρά τα παιχνιδάκια που παίζουν διάφοροι καραμανλικοί, οι οποίοι όμως όπως λένε στο μητσοτακαίικο είναι συνεπής σε κεντρικό επίπεδο ως προς τη στήριξη της σημερινής ηγεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κ. Καραμανλής είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σύντομα θα καταρρεύσει, τόνισε την ανάγκη η Ν.Δ. να είναι έτοιμη σε όλα τα επίπεδα (δηλ. σε πρόσωπα που θα στελεχώσουν κράτος και κυβέρνηση, αλλά και νομοσχέδια για άμεση κατάθεση), ενώ ήταν πολύ ανήσυχος για τα εθνικά θέματα.

Από την άλλη ο Κυρ. Μητσοτάκης είπε ότι όλα είναι ανοικτά ακόμα και πρόωρες εκλογές σε σύντομο χρονικό διάστημα και μίλησε για πλήρη πολιτική απονομιμοποίηση της κυβέρνησης. Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης θα πάει και θα μιλήσει στα μέσα του μηνός σε εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής στο Πανεπιστήμιο Ταφτς και στη Σχολή Φλέτσερ, όπου και η έδρα Καραμανλή, παρουσία και του βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή, στέλνοντας μήνυμα ενότητας των δυο ισχυρών οικογενειών της κεντροδεξιάς.

Μ.Α.