Την 21η Απριλίου θα ξανασυναντηθούν Κουρουμπλής-Αμβρόσιος
11/04/2019 18:58
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Την 21η Απριλίου θα ξανασυναντηθούν Κουρουμπλής-Αμβρόσιος

Η συνάντηση που ξεσήκωσε κάποιες διαφωνίες από ανθρώπους που δεν πιστεύουν στη συγχώρεση και στη μετάνοια, ήταν στην πραγματικότητα προπαρασκευαστική.

Την 21η Απριλίου θα ξανασυναντηθούν Κουρουμπλής-Αμβρόσιος.

Μην πάει το μυαλό σας σε ιστορικά γεγονότα ανατροπής του Πολιτεύματος του περασμένου αιώνος.

Η φετινή 21η Απριλίου συμπίπτει με την Κυριακή των Βαΐων και υπάρχουν φήμες πως ο Μητροπολίτης θα υποδεχτεί τον πρώην Υπουργό ως ελευθερωτή του Αιγίου, του Αιγαίου και βασικά της Ευρώπης από τον ακροδεξιό λαϊκισμό, τον (νεο)φιλευθερισμό, τον κομμουνισμό, την σοσιαλδημοκρατία. ΣΥΡΙΖΑ μόνο.

Απρίλης, μύρισε Άνοιξη, Πασχαλιά & ευρωεκλογές.

Η σημερινή επίσκεψη πάντως στέφθηκε από επιτυχία και όπως φαίνεται και στις φωτό που ανάρτησε ο πρώην της Ναυτιλίας Υπουργός στο τουίτα, περνάνε καλά και αυτό βγαίνει και προς τα έξω και προς το εξωτερικό.

Η εκλογή του κυρίου Κουρουμπλή μετά από αυτή την κίνηση ματ, θεωρείται περίπου δεδομένη, καθώς έδωσε άλλη υπόσταση, αναγέννησε θα λέγαμε την έννοια της σύνθεσης στην πολιτική.

Ακόμη και οι μικρές αντιδράσεις που υπάρχουν, στην πραγματικότητα βοηθούν την υποψηφιότητα Κουρουμπλή.

Το πολιτικό μάρκετινγκ στα φόρτε του, στα ντουζένια του, στα καλύτερά του.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που σήμερα συνειδητοποίησαν πως είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο πρώην Υπουργός που είχε πει παλιότερα πως η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε την αθωότητα της Αριστεράς όταν ανέλαβε την εξουσία, αλλά στη διαπραγμάτευση πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.

Οπότε έστω κι αν ο κύριος Κουρουμπλής είχε συμμετάσχει παλαιότερα και στην “αθωότητα του ΠΑΣΟΚ”, αυτή είναι η σωστή ερμηνεία της συνάντησης.

Πρόκειται για μια αθώα, εθιμοτυπική συνάντηση και τίποτα παραπέρα.

Δεν χρειάζεται να βγάζουμε συμπεράσματα εκεί που δεν υπάρχουν…

Πηγή: emo.gr