Τι κρύβει το γεύμα Μητσοτάκη, Παυλόπουλου, Στουρνάρα;
16/01/2017 13:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι κρύβει το γεύμα Μητσοτάκη, Παυλόπουλου, Στουρνάρα;

Tα μυστικά γεύματα και δείπνα έχει ξεκινήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης που πέρα από τις επίσημες συναντήσεις, κάνει πολλές συναντήσεις, εκτός προγράμματος ή αλλιώς, όπως λένε οι κακές γλώσσες, σε εξωθεσμικό πλαίσιο.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν έγινε πριν από τα Χριστούγεννα, ο μυστικός δείπνος στην οικία του προέδρου της Ν.Δ., όπου κάθισαν εκτός από τον ίδιο ως οικοδεσπότη με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας και ο πρώην υπηρεσιακός Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος.

Το γεγονός ότι έγινε ένα τέτοιο δείπνο, το οποίο κρατήθηκε μυστικό επί περίπου τρεις εβδομάδες και αποκαλύφθηκε από τα Νέα του Σαββατοκύριακου, μόνο αθώο δεν είναι. Και κάποιοι πρέπει να δώσουν απαντήσεις και να μην μείνουμε στο γεγονός ότι συζήτησαν μόνο κοινωνικά θέματα. Αυτά είναι για τους…αφελείς!

Όπως πληροφορούμαι η συζήτηση είχε ως μενού την επόμενη μέρα στη χώρα, μετά τον ΣΥΡΙΖΑ...Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι πως δικαιολογήθηκε ο Πρ. Παυλόπουλος για την απλόχερη στήριξη που δίνει εδώ και δυο χρόνια στον Αλέξη Τσίπρα...

Μ.Α.