Τι γυρεύουν Τσίπρας και Παυλόπουλος στη Δεξαμενή στο Κολωνάκι;
06/01/2016 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι γυρεύουν Τσίπρας και Παυλόπουλος στη Δεξαμενή στο Κολωνάκι;

Πέρυσι τέτοια μέρα ο Τσίπρας από τον αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά άφηνε από τη χούφτα του ένα κατάλευκο περιστέρι να πετάξει στους ουρανούς. Ήταν 20 μέρες πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 και χρειαζόταν τις ψήφους του ποιμνίου για να γίνει πρωθυπουργός.

Τώρα όπως φαίνεται δεν τις έχει ανάγκη –άμεσα τουλάχιστον αυτές τις ψήφους- γιατί προφανώς δεν βλέπει κοντά τις εκλογές και έτσι δεν θα παραβρεθεί στον εορτασμό των Θεοφανείων στον Πειραιά, αλλά στη Δεξαμενή στο Κολωνάκι.

Ως αιτία της απουσίας του πρωθυπουργού από τον εορτασμό στον Πειραιά εμφανίζεται η στάση του Μητροπολίτη Σεραφείμ κατά του συμφώνου συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και των δηλώσεών του κατά της κυβέρνησης για το θέμα αυτό.

Πιθανά να είναι έτσι. Αλλά έχουμε μια απορία. Είναι μόνο αυτός ο λόγος; Ή μήπως το θέμα της επιλογής του Τσίπρα να βρίσκεται στη Δεξαμενή στο Κολωνάκι και όχι στον Πειραιά με τον Σεραφείμ δεν εξαντλείται μόνο στο σύμφωνο συμβίωσης και στην αντίδραση μερίδας των ιεραρχών;

Και το λέμε αυτό γιατί τι νόημα είχε, κατά πως λέγεται, να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο προκειμένου όπου πάει ο ένας να πάει και ο άλλος; Μήπως θέλουν να μας πουν κάτι οι δύο τους; Μήπως ψήνεται κανένα άλλο πολιτικό σύμφωνο συμβίωσης ενόψει ασφαλιστικού και δοκιμασίας της κυβερνητικής συνοχής ας πούμε και θέλουν να το κοινωνήσουν μαζί με τον αγιασμό των υδάτων;

Υπομονή, οι μέρες τις αποκάλυψης δεν θα αργήσουν…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. GO avatar
  GO 06/01/2016 11:49:34

  Είναι και ο Ιερώνυμος στο κόλπο; Τα ξανάπαμε αλλά δεν λέτε να τα δημοσιεύσετε, έλεος και ήμαρτον μαζί!!!

 2. Maggie Thatcher avatar
  Maggie Thatcher 06/01/2016 15:18:00

  Αυτός ο Προκόπης έχει καταντήσει ορντινάτσα του Τσίπρα. Δεν αισθάνεται την ανάγκη να κρατήσει λίγο τα προσχήματα; Είναι Πρόεδρος όλων των Ελλήνων, όχι μόνο των Τσιπραίων!

 3. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 06/01/2016 19:14:17

  Ο Προκόπης ακολουθεί την ίδια πολιτική συμπεριφορά που είχε όταν καιγόταν η Αθήνα. Απαθής, χαλαρός και φοβιτσιάρης.

 4. ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ avatar
  ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ 06/01/2016 22:21:36

  Πρόεδρος ορντινάτσα του Τσίπρα. ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει πλέον.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.