Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
02/10/2019 15:06
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θύματα του ροτέισον, τραυματισμένοι & τιμωρημένοι με κάρτες οι εργαζόμενοι που δεν κατέβηκαν στις πορείες

Του Μικρού Οδυσσέα

Δεν ήταν μαζικές οι σημερινές συγκεντρώσεις, αλλά αυτό δε λέει κάτι.

Τα συνδικάτα παίζουν ένα ιδιότυπο ροτέισον για να είναι ξεκούραστες οι ομάδες. Η σεζόν μόλις άρχισε και αγωνιστικές υποχρεώσεις, πορείες & διαδηλώσεις θα υπάρξουν πολλές.

Άρα κόπηκαν κάποιοι (από προπονητές και διοίκηση) για να μην κατέβουν , οι αναπληρωματικοί βαρέθηκαν, υπήρξε μια ασυνεννοησία, όχι όμως μεγαλύτερη από αυτή που διέπει την άμυνα του Ολυμπιακού.

Επίσης πολλοί απεργοί δηλώθηκαν τραυματίες την τελευταία στιγμή, γεγονός λογικό μιας και οι ομάδες όφειλαν να φορμαριστούν γρήγορα λόγω του πολυνομοσχεδίου εντός του Σεπτεμβρίου με τις βερμούδες, ενώ ο αρχικός προγραμματισμός, ήταν για Νοέμβριο και αρχές Δεκεμβρίου.

Οι τιμωρημένοι με κάρτες επίσης δεν αγωνίστηκαν. Μα αν απεργούν τα μέσα μεταφοράς πως να πάει ο εργαζόμενος να διαδηλώσει, έχει δεν έχει κάρτα απεριορίστων διαδρομών;

Υπάρχει τέλος και η άποψη που (διερευνάται και) λέει πως οι διαδηλωτές υπό την επήρεια των έργων ανάπλασης των πάρκων στο Κέντρο της Αθήνας, οδηγήθηκαν σε μια νιρβάνα, σε δεύτερες, τρίτες και εικοστές έκτες σκέψεις, σχετικά με τις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις.

Πηγή: emo.gr