Θέλουν πόλεμο με το Antinews; Θα τον έχουν
29/10/2015 07:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θέλουν πόλεμο με το Antinews; Θα τον έχουν

Οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι της παραπολιτικής, τα τιγκαρισμένα κουμπούρια της δημοσιογραφίας με βρόμικο χρήμα, μας έπιασαν στο στόμα τους. Κάνουν κριτική στο Antinews κι επιχειρούν να ρίξουν λάσπη, αυτό που ξέρουν καλύτερα να κάνουν δηλαδή. Άλλωστε, ποτέ τους δεν ήταν δημοσιογράφοι με κοχόνες, πάντα στο σκοτάδι. Έχουν ξεχάσει ότι κάποτε παρακαλούσαν για ένα μεροκαματάκι να βγάλουν το ψωμάκι των παιδιών τους. Τότε δεν τους πείραζε η έδρα; Τότε έγλειφαν τον Αρχηγό για κανένα κατοσταρικάκι να πιούνε καφέ στο Κολωνάκι μπας και περάσει κανένας εφοπλιστής ή επιχειρηματίας να τους ρίξει ένα ξεροκόμματο.

Από τότε, έρποντας, γλείφοντας και πάντα στα τέσσερα κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι. Βρέθηκε ο «μέγας χορηγός» τους, ό,τι πιο βρόμικο έχει αυτός ο τόπος και τους έκανε μεγαλοπαράγοντες. Ποιους; Αυτούς που ούτε το όνομά τους δεν ξέρουν να γράφουν. Ποιους; Εκείνους που τη λέξη ρεπορτάζ, άρθρο, κριτική, είδηση την φαντάζονται ως παραπολιτικό, βρόμικο σχόλιο, στημένο ρεπορτάζ, λάσπη επί δικαίων και αδίκων. Και κυρίως εκβιασμό και απειλές, όπως έχει μάθει να κάνει το αφεντικό τους.

Θέλουν πόλεμο με το Antinews; Θα τον έχουν. Να δούμε ποιος θα πάει πρώτος στην ψειρού, εκεί όπου ανήκουν δηλαδή γιατί παράγοντες δεν ήταν και δε θα γίνουν ποτέ. Όταν το αφεντικό τους θα πάει φυλακή, όταν ο διαιτητής θα σφυρίξει και θα λήξουν να δούμε πόσα λεφτά έχουν φάει, πόσα έχουν κρύψει από το αφεντικό τους για να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους.

Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα. Κάποια στιγμή θα βγουν στη φόρα τα βρόμικα λεφτά που έπαιρναν από εκβιασμούς π.χ…. τραπεζιτών. Τα εγγραφάκια θα βγουν στη δημοσιότητα, όπως και οι περίεργες απειλές που τελικά κατέληγαν σε πληρωμές. Δεν είναι η ώρα να πούμε περισσότερα. Αλλά αν ξανατολμήσουν να βάλουν στο στόμα τους το Antinews δε θα έχουν που να κρυφτούν.

Φτάνει η αλητεία τους…