Θαυμάστε... ηθικόν πλεονέκτημα της Αριστεράς
06/05/2016 15:12
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θαυμάστε... ηθικόν πλεονέκτημα της Αριστεράς

Ο Πολάκης, παράνομα ή νόμιμα θα κριθεί σύντομα, ξήλωσε όλο το δ.σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ γιατί όπως υποστήριζε επικρατούσε αδιαφάνεια.

Μπράβο του, καλά έκανε, είναι μάγκας και καραμπουζουκλής. Όμως, γιατί αφού τους ξήλωσε όλους κράτησε στο δ.σ. του Κέντρου τη σύζυγο του Αλέκου Φλαμπουράρη; Αν ήθελε να δείξει αμεροληψία και «καθαρότητα» ενεργειών από εκεί έπρεπε να ξεκινήσει. Όπως γράφει το βιογραφικό της, η κ. Ευσταθία Πανοτοπούλου, είναι μοριακή ιολόγος, Διευθύντρια Ιολογίας στο Αντικαρκινικό- Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Αγάπιο Τερζίδη, παιδίατρο, πανεπιστημιακό υπότροφο Ε.Κ.Π.Α., εποπτεύοντα σπουδών του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών «Διεθνής Ιατρική Διαχείρισης Κρίσεων Υγείας».

Η κυρία δε λέει βεβαίως ότι είναι η γυναίκα του Α. Φλαμπουράρη και καλά κάνει. Προφανώς είναι άξια επιστήμονας και την κράτησαν. Όμως, για πιο ηθικό πλεονέκτημα μιλάνε εκεί στο Μαξίμου; Δεν έχουν ούτε μια σταλιά ντροπής;

Και συνεχίζουν να κάνουν κι άλλα. Για παράδειγμα, μια από τις τροπολογίες που κατατέθηκαν στα νομοσχέδια που συζητούνται στη Βουλή (με βωβά τα μέσα ενημέρωσης) είναι και αυτή που αναφέρει ότι καταργούνται οι καταλογισμοί σε στελέχη του Πανεπιστημίου Κρήτης για κακοδιαχείριση κονδυλίων.

Θαύμα, θαύμα. Η υπόθεση αυτή έγινε γνωστή απλά γιατί σ΄ αυτήν έχει εμπλοκή ο υπουργός Οικονομίας, Γ. Σταθάκης που είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο. Η ίδια ρύθμιση είχε ξανακατατεθεί, την πήραν πίσω λόγω αντιδράσεων και τώρα την επαναφέρουν.

Είπαμε, το ηθικόν πλεονέκτημα της Αριστεράς είναι εδώ.