Τελικά, η πίτσα δεν ήταν τόσο μεγάλη
08/07/2019 12:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τελικά, η πίτσα δεν ήταν τόσο μεγάλη

Του Μικρού Οδυσσέα

Τελικά, η πίτσα δεν ήταν τόσο μεγάλη, όσο τουλάχιστον έλεγαν οι δημοσκόποι.

Και αυτό διότι είναι Ιούλιος έχει 40 βαθμούς και όσοι είχαν κανονίσει διακοπές πριν την προκήρυξη των εκλογών, είναι κάποια χιλιόμετρα μακριά από το να χαρακτηριστούν προλετάριοι.

Και οι πιτσιρικάδες το έριξαν στην παραλία.

Πήγαν να δουν τα τούμπανα, τούμπανο και η αποχή.

Παράπλευρη “απώλεια” της επιλογής εκλογών μέσα στον καύσωνα και της μικρής προσέλευσης των οργίλων πιτσιρικότερων για ψήφο, η μη είσοδος της ΧΑ στη Βουλή.

Όπως και να έχει το πράγμα πολλές πίτσες (όπως δείχνει και η φωτό) για μια σειρά από λόγους εξετράπησαν της πορείας τους προς τις κάλπες: ψυχή βαθιά.

Οκτώ πόντοι και κάτι χιλιοστά είναι λίγοι για διάμετρο πίτσας, για διαφορά στις εκλογές δεν τη λες λίγη, αλλά δεν είναι τεράστια.

Χωρίς να χαλάει το θρίαμβο της ΝΔ, ο Α. Τσίπρας κατέγραψε ποσοστό που δεν επιτρέπει σε κανέναν να τον αμφισβητήσει.

Η ΝΔ νίκησε, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συνετρίβη, δεν εξαερώθηκε, μένει ως εναλλακτική για την απώτερη μέρα, για όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου, όπως είπε και ο (πρώην) Πρωθυπουργός της χώρας.

Και έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι: η ΝΔ αυτοδύναμη, ο ΣΥΡΙΖΑ όρθιος, το ΚινΑλ τρίτο και κοντά στο 9 παρά τέταρτο, ο Βαρουφάκης θα έχει τη δυνατότητα να μας εξηγήσει τι ακριβώς θέλει από την ΕΕ και από τη ζωή γενικότερα, το ΚΚΕ είναι πάντα μέσα στο δρόμο, αλλά κάπως μακριά από την ανατροπή, ο Βελόπουλος έρχεται με επιστολική και αποστολική φόρα.

Εκλογές τέλος. Και του χρόνου με υγεία.

Πηγή: emo.gr