Τάδε έφη Φωτίου: «Μόνο 9 μήνες κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ»
01/06/2019 15:32
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τάδε έφη Φωτίου: «Μόνο 9 μήνες κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Την ορθότατη και πολύ σοβαρή άποψη εξέφρασε η Θεανώ Φωτίου: “Μόνο 9 μήνες κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε”.

Οπότε σε εννέα μήνες, άντε να έκανε τρεις φορές το μήνα γεμιστά, δηλαδή 27 φορές, περίπου όσο και το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή είναι ανάλυση. Εκλαϊκευμένη και to the point.

Εϊπε και για τα στρώματα που φτωχοποιήθηκαν, τον λαό που απογοητεύτηκε, εφαρμόζανε μια Συμφωνία που ποτέ δεν υιοθετήσανε κτλ.

Θυμήθηκε, όπως κι άλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ τα μεσαία στρώματα (είναι γραμμιτζήδες άριστοι), τα οποία είναι 5 εκατομμύρια σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ..

Γίνεται πράξη η προαναγγελθείσα στροφή από τους πολλούς στους μεσαίους. Και αυτοί πολλοί είναι, αλλά υπήρχε μια ιδεοληψία, μια προκατάληψη εις βάρος τους μέχρι πρότινος.

Οπότε ο δρόμος είναι ένας: δίνουμε στον ΣΥΡΙΖΑ 3-4 ακόμη τετραετίες για να κυβερνήσει με άνεση χρόνου, να εφαρμόσει τις πολιτικές του, να ξεδιπλάωσει το όραμά του.

Διότι πράγματι η εννιάμηνη κυοφορία έφερε εννιά μονάδες κάτω το κόμμα που ηράσθη παράφορα ο λαός.

Και όπως όλοι οι μεγάλοι έρωτες που αρχίζουν με χαρά, τελειώνουν με Καρρά: από το Βορρά μέχρι το Νότο, να βρω ψήφους δεν βρήκα τρόπο κι αυτή η κάλπη γράφει πάνω επιστροφή…

Η νέα στόχευση φαίνεται ενδιαφέρουσα, Από τα 5 εκατομμύρια των μεσαίων, το ένα να δει την Κουμουνδούρου με άλλο μάτι, συν το 1,3 που είναι μπετόν, ξαναβγήκε το κόμμα του λαού.

Εϊναι πράγματι εκπληκτικό το ότι παρά την αποδοκιμασία στις κάλπες, δεν αφήνουν στην άκρη την πολιτική μπακαλική.

Δεν ξεχνούν τα γεμιστά: μια άδεια ντομάτα, μια μελιτζάνα, ένα κολοκύθι, μια πιπεριά: οι φάκελοι που πρέπει να γεμίσουν με τα σωστά υλικά, πριν μπουν στο φούρνο της κάλπης.

Να έρχεται η γέμιση σύριζα στην κορυφή της ντομάτας, που είναι και κόκκινη.

Ήταν για ακόμη μια φορά συγκλονιστική η Υπουργός στην ανάλυσή της, η οποία είναι φτιαγμένη για να ξεσηκώνει τα πλήθη (η ανάλυση, η κυρία Θεανώ ξέρει να ταΐζει τον κόσμο).

Πηγή: emo.gr