Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
23/02/2019 13:41
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στο La Casa De Papel και ο άχαστος Νάσος

Με μια πολύ διακριτική και γεμάτη συμβολισμούς κίνηση, ο Πρωθυπουργός και το μισό Υπουργικό έσπευσαν να στηρίξουν τον Νάσο Ηλιόπουλο, που θα είναι η έκπληξη των εκλογών στην Αθήνα, ίσως και σε άλλες πόλεις.

tsip_nasos

Αν παρ΄ελπίδα και κόντρα στα προγνωστικά δεν τα καταφέρει, ο δρόμος για το La Casa De Papel είναι ανοικτός για τον άχαστο Νάσο, η ομοιότητα του οποίου με τον καθηγητή είναι τέτοια, που σίγουρα θα μπορεί να τον ντουμπλάρει, να κάνει δηλαδή τα ρεπά του ως ο κατεξοχήν σωσίας του.

Όλα αυτά στην 4η σεζόν, γιατί τώρα πρέπει να φτιάξουμε την Αθήνα από την αρχή, από τότε δηλαδή που τσακωνόταν η θεά της Σοφίας με τον Ποσειδώνα , σαν συμπεθέρες, για το ποιος θα δώσει στην πόλη το όνομα του.

Και το σενάριο θα προσαρμοστεί ανάλογα με την έκβαση των εκλογών, για να μπορέσει να μπει ομαλά και ο Νάσος στην ιστορία.

casa di papel

Οι τελευταίες πληροφορίες άλλωστε για την πλοκή της 3ης σεζόν στο La Casa De Papel θέλουν τη συμμορία πλέον να συνεργάζεται με τον νόμο και να προσπαθούν να ξεδιαλύνουν την υπόθεση μιας άλλης μεγάλης επερχόμενης ληστείας.

Πέραν όλων αυτών,ο Νάσος θα δώσει και μια συμβολική μάχη για να διώξει τα τζάκια από την Αθήνα, συμπράττοντας ενδεχομένως και με κινήσεις πολιτών προς την αυτή κατεύθυνση, οι οποίες και περιμένουν την προγραμματική του θέση πάνω βασική και θεμελιώδη αρχή της διάκρισης του “Βούθουλα και του Μπύθουλα”.

Και είναι μαζί του σύμπας ο κυρίαρχος λαός, οι νέες και οι νέοι, οι μεσόκοποι και οι φλογερές πενηντάρες, οι συνταξιούχοι και οι μη προνομιούχοι, στον τιτάνιο αγώνα κατά των τζακιών,για την επικράτηση του φυσικού αερίου, του πετρελαίου θέρμανσης, των αερόθερμων, των θερμοπομπών, των A/C, της σόμπας πέλετ, της στόφας και των “μανιταριών” υγραερίου.

Πηγή: emo.gr