Στα σύνορα Βορείου και Νοτίου…
26/01/2019 15:13
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στα σύνορα Βορείου και Νοτίου…

Στα σύνορα Βορείου και Νοτίου:

1_Κορέας;

2_ Ημισφαιρίου;

3_ Ντακότας;

4_Άλλο/δεν ξέρω/δεν απαντώ;

Το διαβάσαμε, αλλά νομίζαμε πως ήταν τρολιά, μια χαριτωμενιά να σπάσει ο πάγος, να φοβηθεί η βροχή να φύγει, μια “κρυάδα” σε όσους παραζεστάθηκαν από τη θαλπωρή της συμφωνίας, μια δόση ωμού ρεαλισμού για όσους έχουν άλλη άποψη.

Όμως στην ερτ-3 δεν αστειεύονται. Είδαμε το βίντεο και ο δημοσιογράφος δεν αισθάνθηκε μέρος μιας ιστορικής στιγμής, η οποία έχει και την ιδιαιτερότητα να μην την καταλαβαίνουν όλοι, αλλά απογείωσε ένα τυπικό ρεπορτάζ και με όρους δημοσιότητας, πράγματι τα “έσπασε”.

Με ύφος αγέρωχο κάλυψε τις κινητοποιήσεις των αγροτών, ένας δημοσιογράφος που είναι εμφανές πως έχει τη στόφα πολεμικού ανταποκριτή.

Από ζήλεια ίσως γέλασε η συνάδελφός του από το στούντιο.

Κατά τα λοιπά και επί του θέματος, με θριαμβολογίες υποδέχτηκαν την κύρωση οι υπέρμαχοι του ναι.

Με θρήνους όσοι ήταν αντίθετοι.

Την περίπτωση να μην ισχύσει η Συμφωνία -όπως τόσες και τόσες- δεν βλέπουμε να αναφέρεται κανείς, που είναι ένα ενδεχόμενο.

Αν σκεφτεί κανείς πως αλλάζουν όχι μόνο οι πολιτικές συγκυρίες ένθεν κακείθεν, αλλά και οι γεωστρατηγικές προτεραιότητες, παίζει να μείνει ανενεργή η συμφωνία.

Αποτελεί όμως σίγουρα προηγούμενο.

Κατά τα λοιπά, έπρεπε να έρθει η πρώτη φορά Αριστερά, για να μας αποθεώσει η Δύση συνολικά και ειδικά οι Μεγάλοι μας Σύμμαχοι.

Με τους άλλους όλο μαύρα πρόβατα είμασταν, τώρα όλα άλλαξαν και ανήκομεν οριστικά στη Δύση και ουχί μόνο εις την Βίσση.

Για αυτούς τους λόγους είναι προτιμότερο να ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, να παραμείνει στην Κυβέρνηση τουλάχιστον μέχρι να φτιαχτεί και η ΕΡΤ -13 και να απογειωθούμε οριστικά ποιοτικά.

Πηγή: emo.gr