Σοβαρό πλήγμα στην αντικειμενικότητα το κόψιμο
13/04/2019 15:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σοβαρό πλήγμα στην αντικειμενικότητα το κόψιμο

Σοβαρό πλήγμα στην αντικειμενικότητα της δημόσιας τηλεόρασης αποτελεί το κόψιμο της εκπομπής της κυρίας Ακριβοπούλου.

Πάντοτε κουλ, με ένα καλό λόγο για όλους, ακριβοδίκαιη και με διεισδυτική ματιά στα γεγονότα, είναι βέβαιο πως θα λείψει.

Η “δεύτερη ματιά” ήταν κάτι πολύ περισότερο από ενημερωτική εκπομπή.

Ήταν ένας βράχος σταθερότητας, διότι παρουσιάζοντας πάντα τη μία (τη σωστή) πλευρά, άφηνε σε ασφαλές περιβάλλον τους τηλεθεατάς, μια εκπομπή που μισούσε τη σφαιρικότητα, τους ισαποστάκηδες και τους δήθεν και μας έκανε να την αγαπήσουμε παράφορα.

Παράλληλα και η παρουσία του κυρίου Καψώχα, ανέβαζε κατακόρυφα το επίπεδο λόγου και προσέγγισης της ειδησεογραφίας.

Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε πως είχε υπερβεί όλα τα κλισέ, είχε προσπεράσει το καλτ και έγινε βαθμιαία ένα έργο τέχνης για τη μικρή ελεύθερη οθόνη.

Πρόκειται για μια αθέλητη ίσως , αλλά σίγουρα άστοχη ενέργεια της ΕΡΤ, που οι ευάριθμοι πλην όμως φανατικοί θεατές της,ελπίζουν στην άμεση ανατροπή της.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε εκτός της ενημερωτικής ζώνης Ακριβοπούλου-Καψώχα.

Πρέπει να πάψει το Ραδιομέγαρο να τρώει τα παιδιά του.

Άλλοι πάλι, που ειδικεύονται στις ίντριγκες, αποδίδουν το κόψιμο σε παρακηνιακές μεθοδεύσεις που αφορούν τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ και το power game στην Κουμουνδούρου που μόλις άρχισε, αλλά η “δεύτερη ματιά” δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για τέτοιες “δεύτερες” σκέψεις, ήτοι για την οποιαδήποτε σύνδεσή της με την κυβερνητική προπαγάνδα.

Πηγή: emo.gr