Σε βιτρίνα ο μόνος μη κομματικός διορισμός που έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ
07/08/2019 21:14
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σε βιτρίνα ο μόνος μη κομματικός διορισμός που έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ

Χαμούλης δύο μέρες στη Βουλή, για το επιτελικό, το αναλογικό, το ψηφιακό, το εκσυγχρονιστικό, το αναχρονιστικό, το καμματικό και εντέλει το βαθύ κράτος.

Μπορεί και η ΝΔ να φτιάξει το δικό της κομματικό κράτος, όλα τα φόντα τα έχει, αλλά να ωρύονται οι του ΣΥΡΙΖΑ την αυτή στιγμή πάει πολύ.

Μέσω ΑΣΕΠ και έξω ΑΣΕΠ και δώθε και πέρα, όλες τις ομορφιές τις έκανε η Κουμουνδούρου άνευ περιορισμών. Διορισμών σκέτα.

Και Κυριακές δούλευαν τις ίντριγκες τις καλές.

Πολιτικοί διορισμοί στις Ανεξάρτητες Αρχές, στο σύνολο της Δημόσιας Διοίκησης, στους Γενικούς Διεθυντές (που διατηρεί η ΝΔ) παντού καθάριζαν οι σύντροφοι & friends.

Υπήρξαν και ανεπανάληπτες στιγμές αξιοκρατίας επί πρώτης φοράς, όπως εκείνος ο διαγωνισμός της ΜΟΔ, εκεί που έγινε προϊστάμενος κάποιος με μηδέν (0) στις γραπτές εξετάσεις (το 30% της συνολικής βαθμολογίας, αλλά στη συνέντευξη θριάμβευσε).

Έγινε κι ένας μη κομματικός διορισμός και τον έχουν βάλει σε βιτρίνα.

Αφορούσε Γενική Διεύθυνση Υπουργείου, υπήρξε ένας υποψήφιος, ο οποίος υπερκέρασε τον χειρότερο αντίπαλο, τον εαυτό του.

Οπότε στην Κουμουνδούρου πρέπει να πάνε για μπάνια και αφορμές στο μέλλον για επιθέσεις στην Κυβέρνηση θα έχουν. Εγγυημένα.

Ένα μήνα Κυβέρνηση είναι η ΝΔ και φουλ να είχε βάλει τις μηχανές για να κομαμτικοποιήσει το κράτος, δεν θα είχε προλάβει.

Εκτός κι αν όλη η φασαρία έγινε για τη σεβάσμια κυρία Θάνου, οπότε χαλάλι η μανούρα και τα παρατράγουδα.

Πηγή: emo.gr