«Σαμαρά λέει και κλαίει» κι ο Αντώναρος
29/05/2017 13:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Σαμαρά λέει και κλαίει» κι ο Αντώναρος

Όπως έχουμε γράψει κατά καιρούς, η Νέα Δημοκρατία έχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Έχει ανθρώπους οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να τη διχάσουν. Δεν διστάζουν ούτε το θάνατο του Μητσοτάκη να εκμεταλλευτούν για να κάνουν το κομμάτι τους. Να εκφράσουν τις απόψεις που κανείς δεν ακούει και να ξαναθυμηθούμε ότι… υπάρχουν. Διαβάστε, λοιπόν, ένα άξιο τέκνο της ΝΔ από αυτά που θα έσωζαν την Ελλάδα και τελικά έβαλαν το λιθαράκι τους στην καταστροφή τους. Υπό κανονικές συνθήκες ποιος θα ασχολούταν μαζί τους; Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα καθόταν να διαβάσει τι λέει ο… γίγαντας της πολιτικής σκέψης Ευάγγελος Αντώναρος.

Αλλά ας τον διαβάσουμε για να δούμε που το πάει: «Με βαθειά θλίψη και μεγάλο σεβασμό αποχαιρετώ σήμερα τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Ήταν ο ηγέτης της παράταξης μας που με σύνθεση και διορατικότητα κατάφερε να "σπάσει" το 1989-90 το μονοπώλιο εξουσίας του ΠΑΣΟΚ και να αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας για να ανατραπεί πρόωρα από τους δήθεν υπερπατριώτες αλλά στην ουσία εκφραστές συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων. Στην οικογένεια του, και προσωπικά στον πρόεδρο της ΝΔημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Ντόρα Μπακογιάννη, εκφράζω από την καρδιά μου τα συλλυπητήρια και την συμπαράσταση μου».

Κατά τον Αντώναρο ανατράπηκε πρόωρα από δήθεν υπερπατριώτες και εκφραστές επιχειρηματικών συμφερόντων, δείχνοντας προφανώς προς τον Σαμαρά διότι εκεί έχει το κόμπλεξ του ο άνθρωπος. Έχει πρόβλημα κι αυτός και το δήθεν καραμανλικό τσούρμο που εκπροσωπεί. «Σαμαρά λέει και κλαίει» κι αυτός αλλά τι να κάνουμε. Να αντιπαρατεθεί κάποιος σ’ αυτόν τον γίγαντα της πολιτικής; Τον τεράστιο Αντώναρο που πρόσφερε τόσο μεγάλο έργο στη χώρα;

Πώς να γίνει σύγκριση του Αντώνη με τον… Αντώναρο. Όμως, είναι ακριβώς ο τρόπος που σκέπτεται αυτό που εξοργίζει. Και που θα ήθελε όσο τίποτε να διαλυθεί η ΝΔ για να πει μετά «εγώ σας τα έλεγα». Αν εκπροσωπεί τον εαυτό του ο κ. Αντώναρος τότε δεν έχουν σημασία όσα λέει. Αν εκπροσωπεί τον Καραμανλή και ασπάζεται ο πρώην πρωθυπουργός τα όσα λέει τότε υπάρχει πρόβλημα. Ελπίζουμε να μην του λέει του Αντώναρου τι να πει και πώς μεταξύ παϊδακίου, κοντοσουβλίου και κοκορετσίου σε κάποιο φεστιβάλ χοληστερίνης. Ας προσέχει τι λέει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος γιατί άλλοι ήταν και είναι εκφραστές επιχειρηματικών συμφερόντων.