Πρωτοστατούντος του Καλογρίτσα ο Παππάς «τσακίζει» τη διαπλοκή  (Φωτο)
22/09/2016 07:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πρωτοστατούντος του Καλογρίτσα ο Παππάς «τσακίζει» τη διαπλοκή (Φωτο)

Βρε πώς τα φέρνει ο καιρός; Και πώς οι φωτογραφίες μπορούν να μείνουν και να ξεγυμνώσουν όσους απροκάλυπτα το παίζουν ιεροκήρυκες της διαφάνειας; Ο ΣΥΡΙΖΑ στις 8 Ιουνίου του 2016 διοργανώνει στη Νέα Σμύρνη συγκέντρωση με τίτλο: «Διαπλοκή, Διαφθορά και ΜΜΕ». Ομιλητές: Ο Νίκος Παππάς, ο υπουργός – καναλάρχης, ο διευθυντής του «Κόκκινου», και υποψήφιος «διευθυντής» του καναλιού του Καλογρίτσα, πρώην κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης καθώς και η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Πάει πολύς κόσμος για να ακούσει τους «πεφωτισμένους» που θα μιλήσουν για τα μέσα ενημέρωσης και για το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ για το πώς θα... καθαρίσουν το τοπίο.

Για ρίξτε μια καλή ματιά στο ακροατήριο και δείτε ποιος παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα όσα λέει ο νούμερο δύο της κυβέρνησης;

Η φιγούρα που βλέπετε είναι ο... Χρήστος Καλογρίτσας. Ναι, ο ίδιος είναι που ο Παππάς και η παρέα του έστησαν τον διαγωνισμό για να του δώσουν άδεια.

Ο ίδιος που έχει πρόβλημα με το πόθεν έσχες του, ο ίδιος που έβαλε υποθηκευμένα βοσκοτόπια. Ο ίδιος που έπαιρνε πάνω από 100 εκατ. δάνεια από την Αττικής, τα περισσότερα επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος που διερευνάται για φοροδιαφυγή.

Αυτός λοιπόν παρακολουθεί την εκδήλωση για να δείξει πόσο απροκάλυπτα λειτουργούν αυτοί οι άνθρωποι. Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης στο facebook και δεν είναι προϊόν μοντάζ.

Πρωτοστατούντος του Καλογρίτσα ο Παππάς «τσακίζει» τη διαπλοκή  (Φωτο) 232565 photo

Τι δήλωνε τότε ο Παππάς; Διαβάστε:

Ο Ν. Παππάς αναφέρθηκε χαρακτηριστικά σε στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού ο οποίος, όπως είπε, κάλεσε άλλους μετόχους του ιδίου σταθμού να «βάλουν χρήματα, γιατί μέσω αυτού του σταθμού απέκτησαν χρήμα και ισχύ». «Τόση ισχύ που κάποιοι θεώρησαν ότι δεν ήταν υποχρεωμένοι να καταθέτουν δηλώσεις 'πόθεν έσχες'», πρόσθεσε.

Ο υπουργός Επικρατείας είπε ότι μέσω αυτής της κατ' αυτόν τον τρόπο αποκτηθείσης ισχύος ασκούνταν πιέσεις σε κυβερνήσεις ώστε αυτές με την σειρά τους να επηρεάζουν τραπεζικές αποφάσεις, ενώ ταυτόχρονα εθεωρείτο ότι το δικαστικό σύστημα υπήρχε «για να βάζει στην άκρη υποθέσεις».

«Προσπάθησαν να επιβιώσουν και με την νέα κατάσταση (σ.σ. την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ), δεν μπορούν να διανοηθούν ότι θα τεθούν κανόνες», είπε ο υπουργός Επικρατείας.

Αναφερόμενος στις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, είπε, χαρακτηριστικά ότι «φτιάχνουμε συνθήκες εργαστηρίου ανταγωνισμού», προσθέτοντας, «θα περίμενε κανείς να ενθουσιαστούν με την ρύθμιση οι οπαδοί της ελεύθερης αγοράς, εκείνοι που αρνούνται την ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου, ενώ την ίδια ώρα θέλουν την 'απελευθέρωση του επαγγέλματος της κομμώτριας'». «Τους είναι αδιανόητο ότι μπορεί να υπάρξουν και άλλα σχήματα που θέλουν να δοκιμάσουν», ανέφερε.