Προσοχή στα... αριστεροδεξιά καλσόν
27/03/2018 11:02
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προσοχή στα... αριστεροδεξιά καλσόν

Αν είναι κάτι από το οποίο πάσχει σε… υπέρμετρο βαθμό η Ελλάδα είναι οι υπερφίαλες δηλώσεις. Είναι αυτή η τζάμπα μαγκιά που εμφανίζεται κάθε φορά που κάποιος θέλει να κάνει το κομμάτι του, θέλει ορισμένα λεπτά δημοσιότητας, λίγα ψηφαλάκια στο σακούλι του.

Αδιαφορώντας για το αν ένα θέμα είναι σοβαρό, αν είναι εθνικής σημασίας, αν εν πάση περιπτώσει ακόμη και ο ίδιος που το λέει είναι απαξιωμένος στα μάτια της κοινής γνώμης.

Και τι δεν ακούσαμε αυτές τις ημέρες με αφορμή την εθνική επέτειο. Ο ένας ήταν έτοιμος να βάλει τις παλάσκες, να αφήσει μουστάκι σαν του Κολοκοτρώνη και να πάει να καταλάβει την Πόλη, μπορεί και την Άγκυρα.

Ο άλλος δηλώνει πανέτοιμος να πολεμήσει, έστω κι αν πολύ αμφιβάλλουμε αν έχει πιάσει όπλο στα χέρια του.

Ο τρίτος είναι έτοιμος να συντρίψει τους Τουρκαλάδες αν τολμήσουν να κάνουν οτιδήποτε.

Σιγά ρε παιδιά της αριστεροδεξιάς μη σκίσετε κανένα αγωνιστικό καλσόν. Έτσι νομίζουν ότι συσπειρώνουν τους πολίτες; Έτσι πιστεύουν ότι θα κερδίσουν τις ψήφους; Δεν ξέρει ο κόσμος με ποιους έχει να κάνει και τι έχουν προσφέρει στην πατρίδα;

Γίνανε όλοι ηθικοί, αγωνιστές και Κολοκοτρωναίοι μέσα σε μια στιγμή. Ο ένας για να αποδείξει ότι μπορεί να είσαι και αριστερός και πατριώτης. Ο άλλος για να μας πείσει ότι δεν ξέχασε την εθνικοφροσύνη του επειδή πούλησε την παράταξη και τη χώρα του. Ο τρίτος, έτσι γιατί έπρεπε κάτι να πει μέρες που είναι.

Υπερφίαλοι, κοκοράκια του γλυκού νερού που τρέμουν μπροστά σε έναν οργισμένο συνταξιούχο αλλά το παίζουν μάγκες εκ του ασφαλούς με τους Τούρκους. Και που αν o μη γένοιτο συμβεί κάτι θα δίνουν μάχες οπισθοφυλακής, όταν κάποιοι άλλοι θα δίνουν τη ζωή τους στα πεδία των μαχών.

Τζάμπα μάγκες σε όλα τους. Για σκεφτείτε. Ο Πάνος Καμμένος οργίστηκε γιατί δυο φαντάροι βασάνισαν έναν σκύλο. Και ορθώς οργίστηκε και ζήτησε την παραδειγματική τους τιμωρία. Αλλά σκεφτείτε καλύτερα. Αυτός που έβγαζε το δάκτυλο το μεσαίο στους οπαδούς ομάδας;

Αυτός που έλεγε να λιντσάρουν έναν δήμαρχο και που πρόσφατα αθωώθηκε γι’ αυτό, τον έπιασε ο πόνος για το δύσμοιρο το σκυλάκι;

Όχι, το κάνει διότι ξέρει ότι θα «παίξει» στα κανάλια και στα sites η δήλωσή του. Όχι γιατί το πιστεύει, αλλά γιατί θέλει δημοσιότητα.

Ας σταματήσουμε πια με την επικοινωνία κι ας πάμε στην ουσία. Τέρμα οι δηλώσεις, ώρα για δουλειά, ειδικά στα εθνικά θέματα.