Πολιτική... ελαφρότητα
07/12/2016 15:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πολιτική... ελαφρότητα

Η ελαφρότητα στην πολιτική είναι σύνηθες φαινόμενο δυστυχώς και αυτό επιβεβαιώνεται πολλές φορές με το χειρότερο δυνατό τρόπο.

Τι να πει κανείς για την ευειδή πολιτικό της Α΄ Θεσσαλονίκης, Έλενα Ράπτη, που έκανε μια απίστευτη γκάφα πριν από περίπου 12 ημέρες, όταν επέλεξε να συναντηθεί με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής!

Αγνοώντας προφανώς τις παρενέργειες της κίνησής της, και μη κατανοώντας, όπως φαίνεται από τις πράξεις της, τις συνέπειες της επιλογής της, ειδικά για τη Ν.Δ. που δέχεται λυσσαλέα επίθεση από τη Χρυσή Αυγή, η Έλενα Ράπτη που την γνωρίζουμε μέσα από τις life style σελίδες των περιοδικών και εκπομπών, προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Η κίνησή της είχε περάσει απαρατήρητη, αλλά η επίθεση πολλών κατά του Πάνου Καμμένου για το πανηγύρι στη νήσο Ρω, όπου βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έφερε τη συνάντηση στο προσκήνιο.

Στις 24 Νοεμβρίου, η Έλενα Ράπτη αποφάσισε να ενημερώσει τα κοινοβουλευτικά κόμματα για μια καμπάνια εναντίον της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Σοβαρή πρωτοβουλία, δεν λέμε. Ωστόσο, τι ήθελε κι ανάρτησε

στη σελίδα της στο facebook φωτογραφία με τους Μιχαλολιάκο και Παναγιώταρο της Χρυσής Αυγής;

Και δεν φτάνει η φωτογραφία, αλλά το γραφείο της έβγαλε και δελτίο τύπου, στο οποίο αναφέρονταν τα εξής: «Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Προστασίας των Παιδιών από την Σεξουαλική Εκμετάλλευση και Κακοποίηση που έχει καθιερωθεί στις 18 Νοεμβρίου, η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και συντονίστρια της καμπάνιας ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, ξεκίνησε μια σειρά συναντήσεων με Προέδρους και εκπροσώπους κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου: τον Πρόεδρο του Ποταμιού κ. Σταύρο Θεοδωράκη, τον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή κ. Νίκου Μιχαλολιάκου τη Βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κα Διαμάντω Μανωλάκου εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Κουτσούμπα».

Και μετά λέμε για τα πολιτικά αντανακλαστικά πολλών βουλευτών της ΝΔ...

Μ.Α.