Πολέμησαν με λύσσα τη ΝΔ και τώρα θέλουν να επιστρέψουν;
24/06/2018 20:10
Του Αδέξιου Δεξιού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πολέμησαν με λύσσα τη ΝΔ και τώρα θέλουν να επιστρέψουν;

Πολύ συζήτηση έχει ανοίξει τον τελευταίο καιρό για το αν η Νέα Δημοκρατία πρέπει να δεχθεί στις αγκάλες της στελέχη και βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που φεύγουν από το κόμμα. Με αφορμή το Μακεδονικό και τα καραγκιοζιλίκια του Πάνου Καμμένου, υπήρξαν πολλοί Ανελίτες που ΤΩΡΑ κατάλαβαν την προδοτική στάση του αρχηγού του και βεβαίως των συμμάχων τους αριστερών.

Τώρα αντιλήφθηκαν ότι ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας για μια άχρηστη συμφωνία για το χρέος.

Τώρα κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να αντέξουν το κόμμα που επί τρία χρόνια κυβερνά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα κατάλαβαν ότι είναι κακοί και αντιπατριώτες οι αριστεροί, ότι κάνουν ζημιά στη χώρα, ότι θα περάσουν πολλά χρόνια για να αποκατασταθεί το λάθος του 2015.

Όλοι αυτοί αίφνης δηλώνουν δεξιοί, φιλελεύθεροι, νοικοκυραίοι, πατριώτες που μόλις είδαν το φως το αληθινό και φεύγουν από τους ΑΝΕΛ γιατί έτσι επιβάλλει η συνείδησή τους.

Έλεος. Τρία χρόνια τώρα που βρίσκονταν όλοι αυτοί; Δεν έβλεπαν τι έκανε ο Τσίπρας και ο Καμμένος στην πατρίδα μας; Δεν είχαν διαπιστώσει τις αντιπατριωτικές θέσεις τους; Καιρό τώρα μιλάνε για το Μακεδονικό ή για την Τσαμουριά, καιρό τώρα ο Κοτζιάς κάνει προπαρασκευαστικές συζητήσεις.

Τώρα κατάλαβαν την αλλοπρόσαλλη εξωτερική πολιτική που μικραίνει την Ελλάδα.

Μα καλά; Όλοι αυτοί κοιμόντουσαν όταν ο Τσίπρας και ο αρχηγός τους ο Καμμένος υπέγραφαν και τους… καταλόγους από τα εστιατόρια γιατί τα μπέρδευαν με τα μνημόνια; Δεν είδαν την καταστροφή του 2015 που θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε για δεκαετίες; Δεν είδαν ότι καταστράφηκαν χιλιάδες Έλληνες με την φορολογική και ασφαλιστική πολιτική του Αλέξη και του Πάνου;

Μέχρι τώρα ήταν όλα καλά και ξαφνικά ήρθε η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος και κατάλαβαν όλοι οι Ανελίτες ότι κάτι δεν πάει καλά;

Φαίνεται ότι επικρατεί αυτό που όλοι ξέρουμε από παλιά. Ότι τα ποντίκια βλέπουν τον Τιτανικό και πηδάνε από τα φινιστρίνια. Βλέπουν ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες όχι στη Βουλή δεν πρόκειται να μπουν αλλά θα τρώνε και ξύλο όπου πηγαίνουν. Βλέπουν ότι οι γελοιότητες για χρηματισμούς και απειλές του Καμμένου δεν περνάνε πλέον. Ότι η εποχή… Χαϊκάλη με τις αστειότητες έχει περάσει και ο κόσμος δεν ξεγελιέται από ψεκασμένες καταγγελίες.

Και βλέπουν ότι το καθεστώς Τσίπρα – Καμμένου πέφτει, ότι είναι θέμα χρόνου η εξαφάνισή τους. Πονηροί πολιτευτάδες που εγκαταλείπουν τους ΑΝΕΛ σε όλη την Ελλάδα γιατί τώρα τους έπιασε η ευαισθησία για την πατρίδα. Τόσο καιρό που «έσωζε» τη χώρα ο αρχηγός τους έκλειναν τα μάτια ή πανηγύριζαν μαζί του.

Και τα λέμε όλα αυτά διότι υπάρχει μια διάχυτη αίσθηση ότι θα επιστρέψουν στη ΝΔ όσοι είχαν φύγει την εποχή των ψεκασμένων κομμάτων. Τότε που η ΝΔ τους χρειάζονταν κι αυτοί την κοπάνησαν. Διότι μια φορά ποντίκια πάντα ποντίκια.

Ψάχνονται τώρα όλοι τους, ικετεύουν, ρίχνουν γέφυρες, γλυκοκοιτάζουν προς την Πειραιώς, αποθεώνουν τη στάση της ΝΔ στο Μακεδονικό. Στήνουν παιχνιδάκια για να κάνουν τι; Να ζητήσουν μια θεσούλα σε κάποιο ψηφοδέλτιο, σε κάποια τοπική, σε κάποια θεσούλα άμα γίνει η ΝΔ κυβέρνηση.

Όχι, λοιπόν. Η ΝΔ δεν τους χρειάζεται όλους αυτούς. Δεν χρειάζεται προδότες της παράταξης που τώρα υπογράφουν δηλώσεις μετανοίας. Ας πρόσεχαν όταν ακολουθούσαν τον ψεκασμένο. Και για να ξέρουν: Θα τους πουλήσει ξανά ο Καμμένος. Θα βρεθεί σε κανένα Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι απέμειναν στους ΑΝΕΛ θα μείνουν με το… ψηφοδέλτιο στο χέρι.

Ο Μητσοτάκης δεν χρειάζεται να επιστρέψει στα τερτίπια του παρελθόντος. Βγήκαν από το μαντρί έτσι απλά και πήγαν σπίτι τους; Να τους δεχθεί. Αλλά βγήκαν από το μαντρί, πολέμησαν με λύσσα το κόμμα και τώρα θέλουν να επιστρέψουν; Να πάνε στον αγύριστο. Τέρμα τα χατίρια. Καλύτερα να χάσει η ΝΔ τις ψήφους τους παρά να γίνει το χωνευτήρι άθλιων «δεξιούληδων» που αγκαλιάστηκαν με το λύκο της αριστεράς και τώρα κατάλαβαν πόσο κακό έκαναν όταν ο λύκος πνέει τα λοίσθια.