Πειραιώς: Η Νέα Δημοκρατία κερδίζει βήμα – βήμα, την εμπιστοσύνη των πολιτών
29/01/2017 14:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πειραιώς: Η Νέα Δημοκρατία κερδίζει βήμα – βήμα, την εμπιστοσύνη των πολιτών

Η Νέα Δημοκρατία διευρύνεται, ανανεώνεται, αλλάζει και απευθύνεται στους δύσπιστους ψηφοφόρους λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνομιλητές του και υπογραμμίζει ότι το κόμμα του συσπειρώνει τις δυνάμεις του μέτρου, του ορθού λόγου, της ελπίδας που στηρίζεται στην αλήθεια. «Διευρύνει τους ορίζοντές της και φτιάχνει μια μεγάλη παράταξη που ενώνει και δεν διχάζει τους Έλληνες. Αυτό αρχίζει να αποδίδει» λένε στο επιτελείο του προέδρου της Ν.Δ. και αναφέρουν ότι σήμερα στο κόμμα εντάσσονται άνθρωποι από όλες τις γωνιές της Ελλάδας. «Άνθρωποι με διαφορετικές αφετηρίες και διαδρομές. Άνθρωποι με κοινό όραμα να δουν ξανά την Ελλάδα μια κανονική χώρα» τονίζουν.

Την ίδια στιγμή, σημειώνουν, αναδεικνύονται νέα στελέχη που αξιοποιούνται άμεσα στο κόμμα με την τοποθέτησή τους σε θέσεις ευθύνης. «Το Μητρώο Στελεχών φέρνει ανθρώπους εκτός στενού κομματικού πυρήνα. Στη Νέα Δημοκρατία εντάσσονται νέα καταρτισμένα άτομα, που λειτουργούν στις ομάδες που διαμορφώνουν το πρόγραμμα» λένε.

Το κρίσιμο όμως στοιχείο είναι να πείσει η Ν.Δ. τη μερίδα ψηφοφόρων που είναι δύσπιστη απέναντι στο σύνολο των κομμάτων. «Σε αυτούς τους πολίτες, απευθύνεται με απόλυτη ειλικρίνεια, αναγνωρίζοντας τους λόγους της δυσπιστίας τους. Το μόνο που ζητάει από τους πολίτες είναι να την ακούσουν» λένε από το επιτελείο του Κυρ. Μητσοτάκη και συμπληρώνουν: «Να μετρήσουν την αξιοπιστία του λόγου της. Και να την αξιολογήσουν. Να συγκρίνουν τις τεκμηριωμένες προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα ψέματα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

Κατά το επικοινωνιακό επιτελείο της Πειραιώς, όσο περνάει ο χρόνος, η Νέα Δημοκρατία κερδίζει βήμα – βήμα, την εμπιστοσύνη των πολιτών. Στην τελική ευθεία των εκλογών, η εμπιστοσύνη και η αλήθεια θα δημιουργήσουν μια πανίσχυρη πολιτική δυναμική.

Κατά την ηγετική ομάδα της Ν.Δ., η Ελλάδα, σήμερα, βρίσκεται σε φάση κατάθλιψης. Όμως, δεν είναι αυτή η μοίρα της χώρας μας. Οι δυνατότητές της Ελλάδας και των Ελλήνων ξεπερνούν κατά πολύ τον κ. Τσίπρα και τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Ο αγώνας μας δεν αφορά ένα Κόμμα. Αφορά συνολικά την πατρίδα μας. «Στους Έλληνες που δυσπιστούν, στους Έλληνες που αισθάνονται ότι η ζωή τους έχει χειροτερέψει, στους Έλληνες που ανησυχούν για την επόμενη μέρα, το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ένα: Εμπιστευθείτε μας» λένε.

Μ.Α.