Πας μη ΣΥΡΙΖΑ βάρβαρος!
22/10/2015 15:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πας μη ΣΥΡΙΖΑ βάρβαρος!

Καλή και άγια η δεύτερη φορά αριστερότερα της Βόρειας Κορέας Κυβέρνηση

Αφού πρώτα έγινε άρση των capital controls για τους "αγίους" λογαριασμούς να μη πει και μια καλή κουβέντα για την καλή μας Κυβέρνηση ο Ιερώνυμος;

Τζάμπα είναι. Το επόμενο που μπορεί να πει η Ελλαδική Εκκλησία για να το «τερματίσει» είναι ότι είμαστε αμαρτωλοί και για το λόγο αυτό θα έχουμε τετρακόσια χρόνια Μνημόνιο.

Πάντως, ο ΦΠΑ στην εκπαίδευση δεν αφορά σίγουρα τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. 
Η αύξηση στα βοοειδή αντίθετα, εικάζεται ότι θα δημιουργούσε πολλά ιδεολογικά ζητήματα εντός του κόμματος και για αυτό απορρίφθηκε.

Η Κυβέρνηση δεν θα κριθεί για πενταροδεκάρες. Και αν έχεις εκατομμύρια παρκαρισμένα στο εξωτερικό, η μέση επιβάρυνση των 750 ευρώ, είναι όντως ψίχουλα.

Η Κυβέρνηση θα κριθεί για την ικανότητα της στις «ηθικές» συναλλαγές με τους πολίτες και τα συνδικάτα, θα κριθεί στη δημιουργία ευνοϊκού προς αυτήν τηλεοπτικού τοπίου, για την προσαρμογή της στο μνημονιακό περιβάλλον, για την ικανότητα της στην ημερήσια προπαγάνδα. Στο φινάλε θα κριθεί στις επόμενες εκλογές.

Μέχρι τότε χρησιμοποιεί κατά κόρον το παλιό κόλπο με τις διαρροές μέτρων «σοκ και δέος». Στο τέλος εξαγγέλλει κάτι λιγότερο και είναι όλοι ευχαριστημένοι. Και οι δανειστές καθώς υιοθετούμε μέτρα σκληρότερα από αυτά που ζήτησαν και οι πολίτες γιατί δεν επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο οι «Κασσάνδρες».

Ένα είναι βέβαιο μέσα στο μπάχαλο. Ότι οι όψιμοι μνημονιακοί (κάποτε οργισμένοι αντιμνημονιακοί) δεν θα χάνουν ευκαιρία να αποδείξουν τη διάθεση τους για συνεργασία. Ιδιαίτερα, όταν τα μέτρα δεν ακουμπούν το μέσο ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως άλλωστε έχει διαβεβαιώσει το Πανελλήνιο (γνωστό και ως Πανηλίθιο) ο Πρωθυπουργός, το τρίτο αριστερό Μνημόνιο θα είναι ταξικό. Και κυρίως «τοξικό» για τους έχοντες οτιδήποτε. Αλλά δεν έχει σημασία. Οι αυτοκτονίες έχουν σταματήσει. Τέσσερις-πέντε λέγεται ότι αναστήθηκαν κιόλας.

Δεν είναι απλά «καλή» η δεύτερη φορά Κυβέρνηση αριστερότερα της Βόρειας Κορέας (όπως κοιτάμε το χάρτη). Είναι «αγία»…

Μικρός Οδυσσέας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 22/10/2015 22:22:26

  Και νεκρούς ανασταίνει δηλαδή,αυτή η Κυβέρνηση;
  Τίποτε εκκρεμότητες με τον ΕΝΦΙΑ θα έχουν Μ.Ο....

 2. Άλυτη Εξίσωση avatar
  Άλυτη Εξίσωση 22/10/2015 22:59:10

  Αμαρτωλοί ή ...αναμάρτητοι, δεν έχει σημασία. Το βέβαιο είναι πως είμαστε πάντοτε άξιοι, των επιλογών μας. Κανένας πια δεν δικαιούται να παριστάνει τον παραπλανημένο. Οι ψηφοφόροι του Σύριζα των τελευταίων εκλογών, επέλεξαν συνειδητά την αγχόνη αντί της εκτέλεσης με πυροβολισμό. Πιθανότητα αντίδρασης και διαφυγής, δεν τόλμησαν καν να διανοηθούν...Συνεπώς, ας μην διαμαρτύρονται σήμερα, γεννηθήτω το (βλακώδες) θέλημά τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.