Πάλι προδόθηκαν οι δεξιοί ψηφοφόροι
24/02/2020 21:00
Της Βούλας Κ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πάλι προδόθηκαν οι δεξιοί ψηφοφόροι

Παρακολουθώ για χρόνια το σάιτ και είναι η πρώτη φορά που εκφράζω τον προβληματισμό μου.

Εύχομαι να κάνω λάθος όμως πιστεύω ότι δεν κάνω όπως και πολλοί άλλοι σχολιαστές που αρθρογραφούν στον φιλόξενο ιστότοπό σας.

Πάλι προδόθηκαν οι δεξιοί ψηφοφόροι. Έχουν ζαλιστεί στην κυριολεξία από τις κυβιστήσεις του κ. Μητσοτάκη, τις δηλώσεις της πρωθυπουργικής αδελφής και όλου του Σημηταριού με το οποίο συναγελάζεται για την επίλυση (τρομάρα του!!) των Ελληνοτουρκικών.

Οι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν πιστεύουν στα μάτια και στα αυτιά τους με αυτά που συμβαίνουν. Η μια πολιτική ανεπάρκεια και ήττα μετά την άλλη και η μετάλλαξή του πρωθυπουργού οβιδιακή.

Μοιάζει άβουλος , ανίκανος και μοιραίος , έχοντας παραχωρήσει την εξουσία στα εθνικά στην "αντ’ αυτού" αδελφή του, στα οποία ειρήσθω εν παρόδω κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ποια ακριβώς είναι η ακριβής επίσημη θέση της ελληνικής κυβέρνησης και του κ. Μητσοτάκη.

Τέτοια πρεμούρα για τη Χάγη δεν έχει ξαναϋπάρξει, δεν μας λένε όμως πως θα πάμε εκεί;

Χάγη με όρους ή η Χάγη χωρίς όρους;

Άλλα έλεγε προεκλογικά για να υφαρπάξει τις ψήφους του Ελληνικού λαού και των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας;

Άλλα έλεγε για τα εθνικά, το μεταναστευτικό και την επίλυση του δημογραφικού.

Θυμάστε τη συμφωνία αλήθειας;

Θυμάστε τις υποσχέσεις και δεσμεύσεις για ασφάλεια των πολιτών, νόμο και τάξη , για φύλαξη των συνόρων και υπερήφανη εξωτερική πολιτική;

Λυπάμαι που το λέω αλλά είμαι πολύ θυμωμένη διότι ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνον δεν είναι δεξιός αλλά είναι χειρότερος και από τον προκάτοχό του διότι εκείνος ό,τι έκανε το έκανε από ιδεολογία, αυτός όμως για ποιο λόγο τα κάνει;

Συγχωρέστε με για τη συναισθηματική φόρτιση αλλά είναι κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αυτή;