Ούτε για σουβλάκι... δεν μπορεί να πάει ο Τσίπρας!
12/04/2016 12:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ούτε για σουβλάκι... δεν μπορεί να πάει ο Τσίπρας!

Οι πληροφορίες που έχουμε δεν επιδέχονται αμφισβήτησης διότι υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες. Στις 5:30 χθες το απόγευμα και λίγη ώρα μετά τη συνάντηση που είχε στο Μαξίμου με τον Κόστα της Πορτογαλίας ο Έλληνας πρωθυπουργός πήγε στην οδό Ανδριανού για... σουβλάκια.

Η οδός Ανδριανού βρίσκεται στην Πλάκα, κάτω από την Ακρόπολη και ο κ. Τσίπρας βρέθηκε εκεί με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και συνοδεία καμιά 20αριά ατόμων με γραβάτες. Δεν έγινε αντιληπτό αν σ' αυτούς περιλαμβανόταν και ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας.

Η είδηση, όμως, είναι άλλη. Σύμφωνα με μάρτυρα της σκηνής, μια γυναίκα πέρασε από το κατάστημα που ήταν ο κ. Τσίπρας και του φώναξε παρουσία πολλών ατόμων «στο λαιμό να σου κάτσει», εννοώντας προφανώς το σουβλάκι.

Καλά είναι τα πιτόγυρα, καλή και η βόλτα στην Πλάκα με χαλαρή διάθεση, προφανώς γιατί άλλοι θα σώσουν την παρτίδα της διαπραγμάτευσης κι όχι ο Τσίπρας. Όμως, οι ανέφελες ημέρες όπου ο πρωθυπουργός έκανε βόλτες και χαιρετούσε τον κόσμο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τώρα έρχεται η ώρα της απαξίωσης, της απόρριψης και του χλευασμού.

Ήρθε η ώρα της τιμωρίας για τα ατέλειωτα ψέματα.