Όταν ο Άδωνις... βγάζει λάδι τον Ανδρέα και σκευωρό τον Μητσοτάκη
27/12/2018 10:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όταν ο Άδωνις... βγάζει λάδι τον Ανδρέα και σκευωρό τον Μητσοτάκη

Κατανοούμε απόλυτα την ανάγκη του αντιπροέδρου της ΝΔ να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να αποδείξει ότι η περιβόητη υπόθεση της Novartis δεν είναι τίποτε άλλο από μια σκευωρία που ενορχηστρώθηκε στα υπόγεια του Μαξίμου.

Ωστόσο θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός και να ελέγξει το πάθος του για δικαίωση, καθώς μετά από την χθεσινή γκάφα με τον συμψηφισμό του σκανδάλου Κοσκωτά με το σκάνδαλο της Novartis, κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επικίνδυνα ανιστόρητος.

Διότι δεν μπορεί να βγάζει επί της ουσίας λάδι τον Ανδρέα Παπανδρέου επικαλούμενος δηλώσεις του περί πολιτικών διώξεων για να στριμώξει τον Τσίπρα επειδή υποτίθεται ότι τον θαυμάζει.

Κάποιος θα πρέπει να του πει ότι το σκάνδαλο Kοσκωτά ήταν πραγματικό σκάνδαλο με πραγματικά στοιχεία και οδήγησε στην πτώση του τότε κραταιού – διεφθαρμένου ΠΑΣΟΚ. Ουδεμία σχέση είχε με την προβοκάτσια και τους κουκουλοφόρους της Novartis.

Κάποιος θα πρέπει να του θυμίσει ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η ΝΔ της οποίας τυχαίνει να είναι σήμερα αντιπρόεδρος, είχαν κάνει σημαία τους την διαπλοκή του Ανδρέα κι έτσι κατάφεραν να κερδίσουν τις εκλογές. Ήταν ίσως η σημαντικότερη μάχη που έδωσε η κεντροδεξιά κατά της σοσιαλδημοκρατίας στη μεταπολίτευση.

Κάποιος θα πρέπει να του τραβήξει το αυτί, διότι δεν μπορεί να αμαυρώνει τους αγώνες της παράταξης και να ταυτίζεται, άθελά του προφανώς, με τους τότε αυριανιστές που έκαναν λόγο για βρώμικο 89’ και κατηγορούσαν ως σκευωρό τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Εκτός αν συμμερίζεται τις συγκεκριμένες απόψεις.

Κι εν κατακλείδι, δεν αντιλαμβάνεται ότι με τέτοιες δηλώσεις η ΝΔ δεν πρόκειται να προσελκύσει πασοκικές ψήφους, διότι τις σπρώχνει προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά καθώς ξυπνάει τις δυσάρεστες μνήμες από το τσάκισμα που τους επιφύλαξε ο πατήρ Μητσοτάκης;

Ίσως η χαλαρότητα των Χριστουγέννων να μείωσε τα αντανακλαστικά του αγαπητού αντιπροέδρου. Είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα είναι πιο προσεκτικός.