Όσο τον χτυπάνε τόσο δυναμώνει!!!
23/05/2019 11:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όσο τον χτυπάνε τόσο δυναμώνει!!!

Του Αδέξιου Δεξιού

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τις κάλπες και τα… συντροφικά μαχαιρώματα κατά του Μητσοτάκη δεν έχουν προηγούμενο.

Μέχρι πρότινος, η συνήθης τακτική ήταν να πελεκάνε τον εκάστοτε πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας παρασκηνιακά με διαρροές στον Τύπο, ώστε οι επιτήδειοι να καλύπτουν τα ίχνη τους.

Σήμερα, ωστόσο, για πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά πρόεδρος της ΝΔ αμφισβητείται δημοσίως.

Προφανώς, οι γνωστοί - άγνωστοι που υποδύονται τους νεοδημοκράτες και πετροβολούν τον Κυριάκο με αθλιότητες, έχουν χάσει τον ύπνο τους με τα ποσοστά που αναμένεται να πάρει.

Ποσοστά, που θα ακυρώσουν τις προσωπικές τους πολιτικές φιλοδοξίες.

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι εάν η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν μικρή δεν θα επιδίδονταν σε αυτόν τον βρώμικο πόλεμο κατά της ίδιας της παράταξης που τους ανέθρεψε πολιτικά.

Είναι τόσο κουτοί, όμως, που δεν αντιλαμβάνονται ότι όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού, στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, πέφτει ο ίδιος μέσα.

Το πιθανότερο είναι μέσω της αβελτηρίας και του μίσους τους να αυξήσουν κι άλλο τη δυναμική και τα ποσοστά του Κυριάκου, για ευνόητους λόγους.

Μπορεί ο παρασκηνιακός πόλεμος που είχαν εξαπολύσει κατά του Σαμαρά να στέφθηκε με επιτυχία, εντούτοις, ο ανοιχτός που κήρυξαν στον Μητσοτάκη θα αποτύχει παταγωδώς.

Θα το διαπιστώσουν έντρομοι και απογοητευμένοι την Κυριακή το βράδυ. Όπως ακριβώς το διαπίστωσαν και το βράδυ της Κυριακής που έχασαν το κόμμα μέσα από τα χέρια τους.

Στο μεταξύ, η «φαλακρή απειλή», το «απολιθωμένο μουστάκι» και ο «Μυκονιάτης γαλαζορόζ προοδευτικός», ας στάξουν όση χολή θέλουν μπας και διασώσουν τον... λαοπρόβλητο που ούτε τα συντρόφια του δεν στηρίζουν με τέτοιο πάθος.

Αιδώς Αργείοι!!!

Η συνέχεια μετά από την... πίκρα της Κυριακής...