Όλα γίνονται για τη μάσα
05/03/2019 12:55
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα γίνονται για τη μάσα

Νήσος Μαργαρίτα- Γενεύη- Αθήνα ο Αρεάσα, όλα γίνονται για τη μάσα. Για να μη χαθεί η κουτάλα. Για να βρουν οι απεσταλμένοι του Μαδούρο και να συντονίσουν τους ευάριθμους πλην πιστούς υποστηρικτές τους.

Υπήρχε η πληροφορία πως το αεροσκάφος ήρθε γεμάτο με άσπρη σκόνη, αλλά απεδείχθη μετά τον έλεγχο των Ράμπο πως ήταν ζάχαρη και μάλιστα καστανή.

Ο Αρέασα έμεινε 4 ώρες στην Αθήνα: κατέβηκε στην Ερμού ψώνισε ρούχα και αρώματα για την οικογένεια, έριξε 2.827.350,69 Μπολίβαρ (10 ευρώ) στους πλανόδιους μουσικούς που έπαιζαν δίχως αύριο τη “Μισιρλού” και μετά πήγε Βαρβάκειο για κοψίδια και θαλασσινά, δεν βρίσκουν τέτοια ποιότητα στη Βενεζουέλα.

Πήρε και κάτι κλαδευτήρια από την Αθηνάς, γιατί είναι η εποχή της συντήρησης των κήπων και μέσω του μυστικού περάσματος της Σταδίου έφτασε στα Χειμερινά Ανάκτορα.

Από εκεί γύρισε με το Μετρό στο Αεροδρόμιο για το ξεκάρφωμα και τη λαϊκή συγκίνηση.

Δεν συνάντησε κανένα εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, είπε στον σεκιουριτά στο Ελ. Βενιζέλος “δώσε χαιρετίσματα στα παιδιά από μένα και τη Μαργαρίτα” και κύριος ήταν και κύριος “φεύγω”.

Εξέφρασε το παράπονό του για τη μη πρόσκληση στο Φόρουμ των Δελφών, αλλά από την άλλη σκέφτηκε πως δεν έγινε και τίποτα, μιας και η Βενεζουέλα είναι εδώ και χρόνια ο ομφαλός της γης.

Ο Πύργος Ελέγχου του έδωσε άδεια απογείωσης και διαψεύδει πως ο Αρεάσα έβρισε το κόσμημα των Πατρών (την Παναχαϊκή του).

Το ρεπορτάζ τρέχει πάνω, γύρω, δίπλα και απέναντι από τη μυστηριώδη επίσκεψη του απεσταλμένου του Μαδούρο, γεγονός που μας κάνει να είμαστε σίγουροι και για νέες αποκαλύψεις.

Πηγή: emo.gr