Οι 40 αποχρώσεις του μπλε στις υπουργοποιήσιμες γραβάτες
26/06/2019 17:24
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι 40 αποχρώσεις του μπλε στις υπουργοποιήσιμες γραβάτες

Του Μικρού Οδυσσέα

Επειδή πολλοί ράβονται στη ΝΔ, το γραφείο του Προέδρου θεώρησε πως πρέπει να έχει άμεσα την εκάστοτε πληροφορία και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τα μεγάλα ραφτάδικα, αυτά που προτιμούν τα στελέχια της ΝΔ.

Με την κίνηση αυτή ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει feedback από όλους τους ράφτες.

Και πράγματι προκύπτουν πολλά και σοβαρά στοιχεία.

Οι περισσότεροι θέλουν και υποκάμισο με τα αρχικά τους.

Κάποιοι έχουν παραγγείλει και τον μελλοντικό τίτλο τους, πχ Α.Β. Υ.Υ. (ο Α.Β. είναι Υπουργός Υγείας).

Με τον καβάλο υπάρχει επίσης θέμα, μιας και όλοι ζητούν από το ράφτη να τους “κεντράρει”, να μη φαίνονται δεξιοί, αλλά ούτε και αριστεροί (Θεός φυλάξοι).

Το παντελόνι θέλουν να είναι λίγο καμπάνα, αλλά φοβούνται κιόλας μήπως δεν προλάβουν να κόψουν πρώτοι το νήμα, γιατί όπως λέει το γνωστό άσμα “πάλι χτυπάνε καμπάνες για μας, καμπάνες λύπης και όχι χαράς”.

nima

Με την επιλογή του χρώματος της γραβάτας γίνεται επίσης χαμός. Οι 40 αποχρώσεις του μπλε: από το ραφ στο γαλάζιο του ουρανού (για το ΥΠΕΘΑ), από το baby μπλε στο σκούρο μπλε (γενικώς μπαλαντέρ), ενώ άλλοι προτιμούν το Αιγυπτιακό μπλε ή το μπλε των Μάγια (πάνε για το ΥΠΕΞ αυτοί).

Οι παλιές καραβάνες προτιμούν το βασιλικό μπλε, το μπλε του ζαφειριού ή του ατσαλιού, ενώ κάποιοι που γνωρίζουν τον Πρωθυπουργό εξ απαλών ονύχων επιλέγουν το τυρκουάζ (σε συνάντησα στην πλαζ)

Και να μην υπουργοποιηθούν θα τους μείνει το κοστουμάκι, κατάλληλο για όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις, αέρινο και καλοκαιρινό, για να το φορέσουν ακόμη και στη γιορτή γίδας στη Δώθε Τραχανοπλαγιά της εκλογικής τους Περιφερείας.

Πηγή: emo.gr