Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
28/10/2019 12:56
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο υπουργός Άμυνας έκανε τον εαυτό του «είδηση» επειδή τον τσίμπησε μέλισσα

Καλά, είναι δυνατόν πρωτοκλασάτος υπουργός της κυβέρνησης, ο υπουργός Άμυνας, να ανακοινώνει μέσω twitter ότι τον τσίμπησε μέλισσα και ότι γι’ αυτό βρίσκεται στο νοσοκομείο; Ακόμα κι αν επρόκειτο για σοβαρό ιατρικό περιστατικό ή ήθελε να αποφύγει δημοσιεύματα, αυτές οι ανακοινώσεις δεν αποτελούν δείγματα σοβαρότητας.

Πολλές φορές πολιτικοί ή άλλα δημόσια πρόσωπα έχουν εισαχθεί στο νοσοκομεία για απλά ή σοβαρά ιατρικά προβλήματα. Συνήθως, όμως, με εξαίρεση κάποια πρόσωπα του life style, της κοσμικής ζωής ή και κάποιους “ηθοποιούς” που θέλουν να γίνουν “είδηση” στα social media και στα sites, αποφεύγουν να προβούν σε διαδικτυακή ανακοίνωση. Ο κ.Ν.Παναγιωτόπουλος, άραγε, τι σκέφτηκε και το έκανε; Ότι θα ανησυχούσαν οι ψηφοφόροι του και οι οπαδοί του εάν θα παραβρισκόταν ή όχι την αυριανή ημέρα στην παρέλαση;

“Μπήκα εδώ και λίγη ώρα στο Νοσοκομείο Καβάλας έπειτα από αλλεργική αντίδραση σε τσίμπημα μέλισσας. Καμία ανησυχία, όλα καλά!”, έγραψε στο πρώτο twitt του ο υπουργός Άμυνας. Και καμιά ώρα αργότερα, προέβη και σε δεύτερη ανάρτηση, όπου έγραφε: “Πέρασε και αυτό! Έληξε η ολιγόωρη παραμονή μου στο Νοσοκομείο Καβάλας. Αύριο όλοι μαζί θα παρακολουθήσουμε στη Θεσσαλονίκη τη μεγαλειώδη παρέλαση του ΟΧΙ και θα καμαρώσουμε τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας!”

Να’ ναι καλά ο άνθρωπος. Και καλύτερα να πηγαίνει στις παρελάσεις, παρά να δίνει συνεντεύξεις όπου, αναφερόμενος στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, λέει ότι υπάρχει μια “αμφισημία” εκεί πέρα, χωρίς ούτε καν να αντιλαμβάνεται στοιχειωδώς ότι αυτή η λέξη είναι βούτυρο στο ψωμί της Άγκυρας, η οποία αμφισβητεί ευθέως και με στρατιωτικά μέσα μάλιστα τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου.

Με την ευκαιρία, στην ιστοσελίδα του στο twitter, ο κ.Ν.Παναγιωτόπουλος έχει μεν την φωτογραφία του ως υπουργός Άμυνας, αλλά το κύριο φόντο που υπάρχει, είναι αυτό του συμβόλου της Νέας Δημοκρατίας. Πρέπει να συνειδητοποιήσει πλέον ότι δεν είναι απλά πολιτικός της ΝΔ, αλλά υπουργός Άμυνας όλων των Ελλήνων.