Ο Καραμανλής, η φωτογραφία και ο Μεϊμαράκης
18/07/2016 12:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Καραμανλής, η φωτογραφία και ο Μεϊμαράκης

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση έγινε προ ημερών στην οδό Παναγή Κυριακού, στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή. Το κατώφλι του γραφείου του πρώην Πρωθυπουργού πέρασε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που συναντήθηκε με τον Κ. Καραμανλή και συζήτησαν για όλη την τρέχουσα επικαιρότητα.

Ο Βαγγ. Μεϊμαράκης τηρεί αποστάσεις από την στρατηγική του Κυρ. Μητσοτάκη, δεν κρύβει τις ενστάσεις του, με όποιον συνομιλεί λέει ευθέως τι πιστεύει, ενώ ήταν έξαλλος ακόμα και για το γεγονός πως κατέβηκε και η φωτογραφία του από την αίθουσα συνεδριάσεων στο ισόγειο των γραφείων της Συγγρού.

Οι Κ. Καραμανλής και Βαγγ. Μεϊμαράκης συνέκλιναν σε πολλά με τον πρώην Πρωθυπουργό, συμφωνώντας και στο θέμα των λαθών, όπως οι ίδιοι πιστεύουν, που κάνει ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Ο Βαγγ. Μεϊμαράκης εμφανίζεται έτοιμος ακόμα και να απουσιάζει από την προσεχή ψηφοφορία στη Βουλή επί του εκλογικού νόμου, διαφωνώντας με την πρόταση και τη στάση της Ν.Δ., παρά το γεγονός ότι η ηγεσία έσπευσε να τον…«χαϊδέψει», τοποθετώντας φωτογραφία με τον ίδιο στην αίθουσα του ισογείου της Συγγρού, εκεί όπου γίνεται η ενημέρωση των εκπροσώπων των ΜΜΕ και παραχωρούνται συνεντεύξεις του προέδρου, του γραμματέα και των συντονιστών.

Μ.Α.