Νέος βρώμικος πόλεμος κατά του Στουρνάρα
05/05/2016 15:01
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέος βρώμικος πόλεμος κατά του Στουρνάρα

Νέο βρώμικο πόλεμο κατά του Γιάννη Στουρνάρα, χτυπώντας ύπουλα την οικογένειά του, ξεκίνησαν ορισμένα «ποντίκια» της παραδημοσιογραφίας, προφανώς με εντολές άνωθεν. Μη μπορώντας στην κυβέρνηση «ανικάνων – ψεκασμένων» να αντέξουν ότι υπάρχουν λογικές και ψύχραιμες φωνές που έσωσαν την οικονομία τη διετία 2012 – 2014, πριν έρθει η λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ να την καταστρέψει, «δίνουν εντολές» σε πρώην κρατικοδίαιτους δημοσιογράφους και νυν γνωστά «τσιράκια» του Μεγάρου Μαξίμου, να εκτελέσουν συμβόλαιο.

Πήραν λοιπόν τις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν στο δ.σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ και τις... επέκτειναν όπως οι ίδιοι ήθελαν. Ενέπλεξαν τη γυναίκα του διοικητή της ΤτΕ καταλογίζοντάς της ψευδώς ότι η ίδια έχει καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλακή, οπότε δεν μπορεί να συμμετέχει σε έργα με την εταιρεία της.

Η ίδια, με επιστολή της στον υπουργό Υγείας μιλά για συκοφαντικά δημοσιεύματα και επισημαίνει ότι η μόνη καταδίκη της σε δύο μήνες φυλάκιση ήταν πριν από 35 χρόνια, το 1981 όταν η ίδια ήταν φοιτήτρια στο Λονδίνο και δεν πλήρωσε εισφορές στο Ταμείο Εμπόρων. Η καταδίκη αυτή παραγράφηκε πολύ πριν η κ. Λίνα Νικολοπούλου – Στουρνάρα ιδρύσει την εταιρεία Mindwork με την οποία παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς, αναλαμβάνει και υλοποιεί στο έπακρο έργα και ουδείς ποτέ της καταλόγισε κάτι για την επαγγελματική της επάρκεια.

Ωστόσο, στα «κουτιά» της... παραδημοσιογραφίας το μόνο που υπάρχει είναι ορισμένοι Γκεμπελίσκοι, αμόρφωτοι στην πλειονότητά τους. Επειδή δεν μπορούν να βρουν τίποτε για να πλήξουν τον Γ. Στουρνάρα χτυπάνε με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη γιατί απλά... έτσι έχουν μάθει στα λαγούμια.

Είναι επίσης προφανές ότι γίνεται μια εκτενής προσπάθεια απαξίωσης της δουλειάς που έκανε η κυβέρνηση Σαμαρά, της τιτάνιας προσπάθειας που έγινε για να μη χρεοκοπήσει η χώρα και τελικά της παράδοσης μιας κανονικής οικονομίας που έβγαινε από την κρίση. Μιας οικονομίας που σε 16 μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ την έκανε κουρελόχαρτο φορτώνοντας νέα μνημόνια, νέα βάρη και μια γενικό απαξίωση της χώρας.

Οι ανίκανοι... επιχειρούν να χτυπήσουν τον Σαμαρά και τους στενούς του συνεργάτες και δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν βρόμικα μέσα. Η «Χούντα της Αριστεράς» καλά κρατεί...

Όλη η επιστολή της συζύγου του κ. Στουρνάρα στον υπουργό Υγείας, Αν. Ξανθό, έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ: ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Την 12η Απριλίου 2016 γνωστοποιήθηκε ανεπίσημα στον τύπο η ποινική δίωξη σε Βαθμό κακουργήματος μελών της διοίκησης του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) για απιστία στην υπηρεσία, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, ως αποτέλεσμα σχετικού πορίσματος του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Υ.Π.).

Νωρίτερα, σε συνέντευξη τύπου στις 10 Δεκεμβρίου 2015, κατόπιν διαρροής του σχετικού πορίσματος του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. σε έντυπο και σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο ίδιος είχατε αποσαφηνίσει ότι ο έλεγχος αφορά στο ΚΕ.ΕΑ.Π.ΝΟ. και όχι στις εταιρείες-αναδόχους, που κατόπιν διαγωνισμού ανέλαβαν με νόμιμες συμβάσεις να υλοποιήσουν τα υπό έλεγχο έργα. Ως εκ τούτου, παρότι στο εν λόγω δημοσίευμα υπήρξαν βαριές συκοφαντικές κατηγορίες για το πρόσωπό μου και ψευδείς πληροφορίες για έργο που είχε επιτυχώς ολοκληρωθεί και παραδοθεί στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. από την ένωση εταιρειών ανάδοχο του έργου, στην οποία συμμετείχε η εταιρεία μου MINDWORK, δηλαδή την AGENDA ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ, ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.-MINDWORK BUSINESS SOLUTIONS ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ε.Π.Ε., δεν θεώρησα απαραίτητη την παρέμβασή μου, προκειμένου να δώσω απάντηση στις κατηγορίες. Ιδιαίτερα μετά τη δική σας διαβεβαίωση κατά τη συνέντευξη τύπου, θεώρησα ότι κατά τον ενδελεχή έλεγχο η αλήθεια θα τεκμηριωθεί και οι ψευδείς κατηγορίες θα καταρριφθούν.

Δυστυχώς σε πολλά από τα δημοσιεύματα, που αναπαρήγαγαν την είδηση για την ποινική δίωξη του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. την περασμένη εβδομάδα, πέραν από πρωτοφανή ψεύδη που υποκρύπτουν άλλες σκοπιμότητες, γίνεται εκ νέου ψευδής αναφορά στο πρόσωπό μου, ως νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας MINDWORK, ότι δήθεν παλαιότερα έχω καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 2 ετών για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών και κατά συνέπεια δεν έπρεπε να συμμετέχω στο διαγωνισμό.

Αυτό είναι ψευδές και συκοφαντικό και Βλάπτει εμένα και την οικογένειά μου. Σας γράφω λοιπόν για να αποκαταστήσω την αλήθεια και δηλώνω υπεύθυνα ότι το ποινικό μου μητρώο είναι λευκό και ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχω καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 2 ετών για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μία καταδίκη φυλάκισης δύο μηνών το 1981 από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο για μη έγκαιρη καταβολή των προσωπικών μου εισφορών στο τότε Ταμείο Εμπόρων (ΤΑ.Ε.), δηλαδή 35 χρόνια πριν, όταν ήμουν φοιτήτρια. Η καταδίκη εκείνη έχει παραγραφεί προ πολλών ετών, πολύ πριν συσταθεί η εταιρεία μου MINDWORK BUSINESS SOLUTIONS ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ε.Π.Ε. και αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίον δεν ισχύει η κατηγορία ότι έπρεπε να αποκλειστώ από τη σχετική σύμβαση, που αναφέρεται στο πόρισμα του Σ.Ε.Υ.Υ.Π.

Οφείλω να τονίσω ότι το έργο που έχει παραδοθεί στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. είναι υποδειγματικό, με πολλά και πολυδιάστατα παραδοτέα, διαφημιστική εκστρατεία στα Μέσα μαζικής Επικοινωνίας (Μ.Μ.Ε.) που ξεπέρασε κατά πολύ τις συμβατικές υποχρεώσεις της ένωσης εταιρειών-αναδόχου και έγινε σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

Είναι υποχρέωσή μου να δηλώσω την αλήθεια και να διαφυλάξω από ανυπόστατους και δόλιους ισχυρισμούς την τιμή μου και την τιμή της οικογένειάς μου. Να προστατεύσω τους εργαζόμενους της εταιρείας, τη φήμη και το έργο της. Να τιμήσω τους πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας για την εμπιστοσύνη τους.

Οφείλω επίσης να σας γνωστοποιήσω ότι θα κινηθώ δικαστικά εναντίον όλων των προσώπων που θα επιχειρήσουν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για να βλάψουν εμένα, την οικογένειά μου και την εταιρεία μου. Επίσης, θα γνωστοποιήσω την επιστολή αυτή στους εργαζόμενους της εταιρείας μου, στους πελάτες και τους συνεργάτες μου, καθώς και σε όσα Μ.Μ.Ε. έχουν διασπείρει ψευδείς πληροφορίες για το πρόσωπό μου.

Πιστεύω στην αφοσίωσή σας στο καθήκον,

Μετά τιμής,

Λίνα Νικολοπούλου-Στουρνάρα