Μετά την Ομόνοια έρχεται η Βικτώρια
12/11/2019 13:27
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μετά την Ομόνοια έρχεται η Βικτώρια

Του Μικρού Οδυσσέα

Μα τι ομόνοια στο Προεδρικό, όλο χαβαλέ και αστειάκια, τι όμορφη ατμόσφαιρα, πολιτισμός, πολιτικός και επιχειρηματικός και οι Κινέζοι να κάνουν τους Κινέζους.

Μάθαμε πάντως ποιος είναι ο αγαπημένος Υπουργός του πρώην Πρωθυπουργού: ο Μάκης Βορίδης.

Στο ερώτημα γιατί οι κακοκαιρίες ξεκινούν από το Βήτα φέτος, είναι προφανές πως το Α θα είναι για πάντοτε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μετά την Ομόνοια έρχεται η Βικτώρια, η οποία και θα πλήξει την Αττική και ο Άγιος Νικόλαος μαζί με τον Άγιο Ελευθέριο να βάλουν το χέρι τους να μη γίνουν Άνω Κάτω τα Πατήσια και πάει κόσμος στα Πευκάκια.

Ίσως η κακοκαιρία αποτελέσει μια ευκαιρία να πυκνώσει η εργατική τάξη στον Περισσό, αλλά το θέμα είναι η Νέα Ιωνία, το Μαρούσι και η Κηφισιά να μη γίνουν λιμάνια σαν το Ηράκλειο και να αποφευχθούν τα ατυχήματα που οδηγούν στο ΚΑΤ. Ας ευχηθούμε “Ειρήνη υμίν” και κοντά να είστε στη Νεραντζιώτισσα που είναι και κόμβος.

Με τις κακοκαιρίες και την ονοματοδοσία τους έχουμε ασχοληθεί σοβαρά στο παρελθόν και αφού φύγει η Βικτώρια πάμε στο επόμενο γράμμα που θα πρέπει να είναι “γαμάτο” αρσενικό: φαβορί είναι ο Γκρέγκορι Πεκ, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Γιώργος Λιάγκας. Θα γίνει μάχη, αλλά ο τελευταίος θεωρείται φαβορί από τους μπουκ.

Προς το παρόν ας κρατήσουμε την εικόνα ομοψυχίας, ομοθυμίας των ομοτράπεζων αλλά ουχί ομογάλακτων Κινέζων και “Κινέζων”.

Είναι τόσο ελπιδοφόρα που διεκόπη το brain drain και έγινε κύμα άτακτης φυγής από τη χώρα.

Πηγή: emo.gr