Με τσάι ή ανθόνερο από κάνναβη θα σερβιριστούν τα νέα μνημόνια;
02/11/2017 14:41
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Με τσάι ή ανθόνερο από κάνναβη θα σερβιριστούν τα νέα μνημόνια;

Υπέροχα νέα. Ο Αλέξης στη χώρα της κάνναβης και επισήμως πλέον. Διότι δεν αρκεί να τους έχεις όλους τους μπάφους δίπλα σου, πρέπει να έχεις και ίδια αντίληψη. Έτσι, πήγε στην 1η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων και πέρασε από διάφορα περίπτερα. Ο συνεταιρισμός Kannabio Hemp Coorepative προσέφερε προϊόντα από βιολογική κάνναβη και δημοσίευσε φωτογραφίες στη σελίδα του στο Facebook με τον Αλέξη Τσίπρα να στέκεται δίπλα σε ανθούς κάνναβης, κρατώντας στα χέρια του ένα δείγμα από το ελληνικό προϊόν.

«Το μέλλον της Ελλάδας είναι η κάνναβη. Αυτό μεταφέραμε σήμερα στον πρωθυπουργό που επισκέφτηκε την έκθεση ΚΑΛΟ στην Τεχνόπολη, και του δώσαμε ένα δείγμα από τα πρώτα ελληνικά βιολογικά προϊόντα κάνναβης (ακατέργαστους ανθούς κάνναβης για χαλαρωτικό τσάι, αιθέριο έλαιο και ανθόνερο)», έγραψαν στο facebook.

Φανταζόμαστε πλέον τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου, παρέα με τον Καρανίκα να πίνουν τσάι ή ανθόνερο από κάνναβη και να παίρνουν αποφάσεις για νέα μνημόνια. Θα ήταν μια εκπληκτική φωτογραφία, ένα εντυπωσιακό ντοκουμέντο να βλέπαμε πώς ο Τσίπρας και ο συνεργάτης του θα χρησιμοποιούσαν τα προϊόντα που του έδωσαν. Για το καλό της χώρας πάντα…