«Λίγο αξύριστοι δεν πήγατε στο γάμο ρε παιδιά»;
25/01/2016 19:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Λίγο αξύριστοι δεν πήγατε στο γάμο ρε παιδιά»;

Επιτέλους, έγινε πραγματικότητα ένα όνειρο. Ένα χρόνο μετά από τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα υπεγράφη το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών. Και στη συνέχεια άλλα πέντε τουλάχιστον. Τη... χαρά να το υπογράψει είχε ο Γ. Καμίνης, ο οποίος πλασάρεται και ως ο νέος αρχηγός της κεντροαριστεράς.

Απ' ότι μαθαίνουμε: Ένας 66χρονος γιατρός και ένας 60χρονος εκπαιδευτικός ήταν οι πρώτοι Αθηναίοι που υπέγραψαν το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Υπέγραψα πριν από λίγο το 1ο Σύμφωνο Συμβίωσης ομόφυλου ζευγαριού. Σημαντική μέρα για τα δικαιώματα στη χώρα μας», έγραψε ο κ. Καμίνης.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «όπως είχε δημοσίως δεσμευθεί, ο δήμαρχος Αθηναίων υπογράφει συμβολικά τη ληξιαρχική πράξη με στοιχεία 25/1/2016 μεταξύ των Α.Ρ. και Σ.Μ., ιατρού και εκπαιδευτικού, αντιστοίχως».

Και η συνέχεια βεβαίως δεν θα μπορούσε να μην έχει... Αύγουστο Κορτώ. Ο συγγραφέας και το ταίρι του υπέγραψαν σύμφωνο και ανέβασαν περιχαρείς φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο.

«Έπειτα από 12 χρόνια σχέσης ο Αύγουστος Κορτώ όσο και ο Αναστάσιος Σαμουιλίδης παντρεύτηκαν. Δώδεκα χρόνια μαζί», έγραψε ο συγγραφέας και «ανέβασε» στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα στην οποία απεικονίζεται με τον σύντροφό του.

«Και καθώς η μεγάλη στιγμή πλησιάζει, θα ήθελα να εκφράσω για μια ακόμα φορά την ευγνωμοσύνη μου σε όλες και όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μας σε κάθε αγώνα, σε κάθε διεκδίκηση του δικαιώματος στην οικογένεια χωρίς άλλους όρους πέρα από την ελευθερία και την αγάπη. Είστε και θα είστε η δύναμή μας, οι δικοί μας άνθρωποι, και θα μας βρείτε στο πλευρό σας σε κάθε στιγμή του δικού σας αγώνα για την ευτυχία», ήταν το μήνυμά του προς τους φίλους του.

Άντε, βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους. Τώρα μπορείτε να ψηφίσετε ελεύθεροι Αλέξη που έκανε το όνειρό σας πραγματικότητα. Μόνο μια ένσταση: «Λίγο αξύριστοι δεν πήγατε στο γάμο ρε παιδιά; Τέτοια μέρα και να μην είστε λίγο περιποιημένοι»;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Naruto avatar
  Naruto 25/01/2016 19:39:08

  Η νυφούλα δεν φοράει νυφικό και λίγο αξύριστη , τέλος πάντων καλούς απογόνους .

 2. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 25/01/2016 20:16:33

  Νέα Τάξη Πραγμάτων...

 3. ΜΑΡΤΙΟΣ avatar
  ΜΑΡΤΙΟΣ 25/01/2016 20:48:54

  ΡΕ ΟΥΣΤ.

 4. Διογένης avatar
  Διογένης 25/01/2016 22:14:11

  Αηδία. Ίσως θα ήταν καλύτερο να μην αναδημοσιεύονται αυτές οι φωτογραφίες. Υπάρχουν και παιδιά που μπαίνουν στο διαδίκτυο, παιδιά που μπορεί να κοιτάζουν δίπλα μας την ιστοσελίδα που ανοίξαμε για να ενημερωθούμε, παιδιά που δεν πρέπει να δηλητηριαστεί η ψυχούλα τους από την αφροσύνη του κόσμου.

 5. Άλυτη Εξίσωση avatar
  Άλυτη Εξίσωση 26/01/2016 08:49:12

  Συμβαίνει παντού γύρω μας πια. Τι ωφελεί να κρύβουμε το κεφάλι μας στην άμμο;
  Το μόνο ενοχλητικό, είναι που ακόμα αυτοί οι συνάνθρωποι δεν έχουν ηρεμήσει απ΄τον ...κοινωνικό κατατρεγμό κι αισθάνονται την Κατινίστικη ανάγκη να κραυγάσουν τη σεξουαλική τους προτίμηση, λες κι ενδιαφέρει το σύνολο!
  Όταν κανένας πια δεν θ΄ασχολείται μαζί τους και δεν θα σοκάρεται, θα γίνουν πιο διακριτικοί και θα σοβαρευτούν.
  Αυτό που οφείλουν μόνο να κατανοήσουν, είναι πως άλλο τα παιχνίδια και η πρόκληση και άλλο η παιδαγωγική.

 6. Μετανάστης Στα Ην. Αραβικά Εμιράτα avatar
  Μετανάστης Στα Ην. Αραβικά Εμιράτα 26/01/2016 08:58:25

  Eίναι πολύ θετικό, κατά τη ταπεινή μου γνώμη, που οι εν λόγω σύντροφοι αποφάσισαν να παντρευτούν αλλήλους και έτσι να εξαιρέσουν "ντε φάκτο" τους εαυτούς τους απο την αναπαραγωγική διαδικασία. Ούτε θέλουμε ούτε χρειαζόμαστε απογόνους του "Κορτώ" και του έτερου κίναιδου εδώ στην Ελλάδα. Αυτή η χώρα έχει ήδη πολύ παραπάνω ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και κομμουνιστές απο όσους μπορεί να σηκώσει. Ευχομαι καλή αποκατάσταση και σύντομα και στους άλλους συντρόφους και τέλοσπάντων είμαι αναφανδόν υπέρ του να νομιμοποιηθεί πλήρως ο γάμος μεταξύ κίναιδων και να απλοποιηθούν οι νόμιμες διαδικασίες ούτως ώστε να μπορέσουν επιτέλους οι σύντροφοι του ΚΚΕ, της Αριστεράς και της Ε/Κ Αριστεράς να εκφραστούν ελεύθερα και έτσι να μην καταπιέζονται/υποχρεώνονται να παντρεύονται γυναίκες και να αφήνουν απογόνους.

 7. Νικήτας avatar
  Νικήτας 26/01/2016 09:19:57

  Στην ευλογημ΄νεη χώρα μας η πολιτική νομοθετεί κόντρα στα ήθη και τις αντιλήψεις αυτού του λαού για την ζωή.
  Αίσχος .
  η Ελλάδα κάποτε αντιστεκότανε στον εισαγόμενο φασισμό αντιτάσοντας την πνευματικότητά της
  που είναι έμπρακτη αγάπη στην ελευθερία ακόμα και απο την σκλαβιά των παθών.
  Εν αρχή άρσεν και θύλη έπλασε ο Θεός , ρε εεεε . Αυτά διδαχτήκατε απο τους παππούδες και τις
  μανάδες σας και τώρα για ένα αδειανό πουκάμισο χέζετε πάνω σε αυτά σκατόμυαλοι
  όλοι αριστεροί και δεξιοί ανθέλληνες.
  ΝΑΙ ψήφισε ο κυριάκος ! μαζί με όλους τους παγκοσμιοποιημένους κεντροαριστερούς ...
  Και ο άδωνης στηρίζει ...
  Ζήτω

 8. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 26/01/2016 18:07:17

  Αηδίες και ξεράσματα όπως έλεγε ο αείμνηστος Θανάσης -αθάνατος- Βέγγος, ο καλός μας άνθρωπος.

 9. Κληρικός της εορτολογικής καινοτομίας avatar
  Κληρικός της εορτολογικής καινοτομίας 28/01/2016 21:16:06

  Βλέποντας την παραπάνω φωτογραφία μου έρχονται στο μυαλό τα παρακάτω λόγια του Παύλου "..οι άρσενες αφέντες την φυσικήν χρήσιν της θηλείας εξεκαύθησαν εν τη ορέξει αυτών εις αλλήλους, άρσενες εν άρσεσι ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΟΣΥΝΗΝ ΚΑΤΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και την αντιμισθίαν ην έδει ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΑΥΤΩΝ εν εαυτοίς απολαμβάνοντες." Προς Ρωμαίους Επιστολή κεφ 1 στ. 27 . Και να φανταστείτε ότι στο εξωτερικό βρίσκονται χριστιανικά δόγματα(προτεσταντικές ομάδες κυρίως) που προσπαθούν να πείσουν το ποίμνιο τους ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι παρά φύση κατάσταση και ότι Ο Απόστολος των εθνών δεν ήξερε τι έλεγε!! Μιλάμε για κατάντια....

 10. ΣΤΕΦΑΝΟΣ avatar
  ΣΤΕΦΑΝΟΣ 29/01/2016 14:55:38

  Φύσει γαρ άνθρωπος, ό βούλεται, τούτο και οίεται.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.