Λαγός του Τσίπρα ο Μπαλτάκος;
17/03/2016 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Λαγός του Τσίπρα ο Μπαλτάκος;

Βόμβα στα θεμέλια της Νέας Δημοκρατίας θα βάλει σύμφωνα με πληροφορίες του Antinews ο Τάκης Μπαλτάκος. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το πρώην στέλεχος της ΝΔ, που απομακρύνθηκε μετά από την αποκάλυψη των σχέσεών του με τη Χρυσή Αυγή, θα ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα τη δημιουργία κόμματος το οποίο θα κατέβει στις επόμενες εκλογές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προσεγγίσει κάποια στελέχη εντός και εκτός ΝΔ για να τον ακολουθήσουν και θεωρεί ότι είναι ιδανική στιγμή να προχωρήσει τώρα που ο Μουζάλας επανέφερε στο προσκήνιο το «Μακεδονικό».

Όπως γίνεται αντιληπτό ο κ. Μπαλτάκος θα θελήσει να διεμβολίσει από τα δεξιά τη ΝΔ με πατριωτικές κορώνες, ειδικά στην παρούσα χρονική στιγμή που η ηγεσία του κόμματος βρίσκεται σε περιδίνηση και δεν ξέρει αν πρέπει να πάει στο κέντρο ή να παραμείνει σταθερή στις αρχές της πατριωτικής δεξιάς.

Και γίνεται επίσης αντιληπτό ότι θα δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στη ΝΔ τώρα που ανεβαίνει δημοσκοπικά και μπορεί να χτυπήσει τον Τσίπρα. Είναι ένα ακόμη δωράκι που θα κάνει η ευρύτερη δεξιά παράταξη στους ολετήρες της χώρας; Θα κάνει κάτι ο κ. Μητσοτάκης να δώσει ένα στίγμα στη ΝΔ ή θα βολοδέρνει και θα βλέπει απαθής την πλήρη αποϊδεολογικοποίηση του κόμματος;